Piyasada iyileşme yaşanırken Dogecoin katilinde token yakma işlemi devam ediyor…

Shibarium Beta hakkında sıcak bilgi: Başlayacağı tarih açıklandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun Katman 2 çözümü olan Shibarium’un geliştirilmesiyle ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Sistemin arkasında bulunan Unification Foundation, bugün bloglarında Unification ekibinin geliştirmekte olduğu üçüncü taraf projeler ve Shibarium’un kendisi hakkında ayrıntılı bir gönderi paylaştı.

Gönderi sayesinde, Shibarium Beta’nın ne zaman ortaya çıkacağı da belli oldu. Private Alpha Testnet’in birkaç hafta önce başlatıldığı ve başarılı sonuçlar gösterdiği biliniyordu. Şu anda ekibin en büyük çabası ve dikkati, dahili Shibarium cüzdanının geliştirilmesine odaklanıyor.

Geliştiriciler, Shibarium Beta için önemli bilgi paylaştı

Geliştiricilere göre, cüzdanın Katman 1 ve Katman 2 arasında varlıkların hareketini, stake etme olasılığını ve gelecekte ShibaSwap’ın da uygulanacağını sağlayabilen “her şey dahil” bir uygulama olması amaçlanıyor.

Shibarium Beta’nın uzun süreli gelişimi, onu sağlam, güvenilir ve kanıtlanmış bir temel üzerine inşa etme ihtiyacı ile açıklanıyor. Bu amaçla Unificiation, xFUND ve Oracle of Oracles gibi kendi çözümlerini kullanıyor. Araçlar aynı zamanda Woof Work pazar yerini oluşturmak için de kullanıldı.

Shibarium için tarih netleştirildi

Shibarium’un halka açık beta testinin 2022’nin üçüncü çeyreğine kadar yapılması planlanıyor. Blog’ta paylaşılanlara göre, Shibarium Beta TestNet, kullanıcıların ve geliştiricilerin, doğrulama süreci de dahil olmak üzere projeyi test etmelerine ve değerlendirmelerine olanak tanıyacak. Test için en iyimser tablo ise bu yılın üçüncü döneminde başlaması olacak.

SHIB için daha fazla yardımcı program

Meme coin projesinde yer alan kilit kişilerden biri olan Shytoshi Kusama’nın birkaç hafta önce Shibarium’un piyasaya sürüleceğini ima etmişti. Yapılan açıklama sonrası ise topluluk bir hayli fazla heyecanlanmıştı. 

Şu anda mümkün olan en büyük kullanım örnekleri olmadan dolaşımdaki çok sayıda SHIB ve çok aktif bir hayran kitlesi göz önüne alındığında, Shibarium gerçekten beklemeye değer olduğunu görebiliyoruz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin