Shiba'da büyük hareketlilik var! Neler olacak?
Shiba'da büyük hareketlilik var! Neler olacak?

Shiba’da büyük hareketlilik var! Neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shibburn web sitesine göre, Shiba Inu’nun yakım oranı yaklaşık %231 artarak önemli bir yükseliş kaydetti. Shibburn twitter hesabının bildirdiğine göre, yaklaşık 196 milyon SHIB tokeni 25 işlemle yok edildi.

Bunun yanı sıra, son saatlerde farklı işlemlerde milyonlarca SHIB ölü cüzdanlara gönderildi.

Shibburn

Shiba Inu topluluğu üyesi “Gossip SHIB”, uzun vadede Shiba Inu fiyatlarını yükseltmek için günlük yakım oranlarının artması gerektiğine inanıyor.

SHIB lider geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın 2022’de piyasaya sürebileceğini belirttiği SHI stablecoin gibi yeni projelerle ilgili beklentiler de devam ediyor. Unification tarafından paylaşılan son güncellemelere göre, Shibarium beta aşaması 2022’nin 3. çeyreğinde başlayabilir.

Shiba Inu fiyatı kısa vadeli hareket için hazır olabilir

Yazım sırasında SHIB, %3,53 düşüşle 0,000011 dolardan işlem görüyor. Bir momentum göstergesi olan göreli güç endeksi, Shiba Inu fiyatının kısa vadeli bir hareket için hazır olduğunu gösterebilir. Gösterge şu anda nötr 50’nin üzerinde olan 55 seviyesinde mevcut bulunuyor. Shiba Inu ayrıca 0,000010 dolardan önceki kısa vadeli direncin üzerinde işlem görüyor. Alıcılar mevcut fiyatlarla ortaya çıkarsa, bir sonraki büyük direnç 0,000021 dolarda kalır. Reddedilmesi durumunda, SHIB desteği 0,000010 dolardan yeniden test edebilir.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1545967240117379082

WhaleStats verilerine göre, Shiba Inu, ilk 2.000 ETH balinası tarafından en çok satın alınan yedi varlık arasında yer alıyor. 8 Temmuz’da bir kripto balinası, 4 büyük işlemle yaklaşık 1 trilyon SHIB tokeni satın aldı. Shiba Inu ayrıca ilk 100 ve 5.000 ETH balinası arasında ticaret hacminde ilk 10 arasında yer aldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin