Shiba topluluğu kripto paranın Amazon kabulü için imza topluyor
Shiba topluluğu kripto paranın Amazon kabulü için imza topluyor

Shiba topluluğu kripto paranın Amazon kabulü için imza topluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amazon ‘un SHIB tokenini ödeme aracı olarak kabul etmesini sağlamaya çalışan üç dilekçe, Change.org’da şimdiye kadar 173.000’den fazla imza aldı.

Shiba Inu topluluğu, dünyanın en zengin insanı Elon Musk’tan red görmesi ve yalnızca Dogecoin’e bağlı kalmasıyla SHIB’i himayesine alması içinmilyarder Jeff Bezos’dan medet umuyorlar gibi görünüyor.

SHIB, Amazon’a yeni imzalar için dilekçe verdi

Şu anda Change.org’daki üç dilekçe toplamda yaklaşık 173.373 imza topladı:

SHIB4Amazon – Amazon’dan ödeme olarak SHIB eklemesini isteyin” – 47.526 kişi tarafından imzalandı.

44.878 kişi tarafından imzalanan “Lütfen Amazon’un SHIBA INU’yu bir ödeme şekli olarak kabul etmesini isteyin.

Lütfen Amazon ürünleri ve hizmetleri için ödeme olarak Shiba Inu kripto para birimini kabul edin” – 80.969 kişi tarafından imzalandı.

Dilekçeyi şu ana kadar en fazla imzayla başlatan kişi olan Justin Taylor, Change.org’daki dilekçe sayfasında SHIB topluluğunun Amazon’un, platformunda mal ve hizmetler için SHIB’i kabul etmeyi düşünmeye ciddi şekilde zaman ayırmasını istediğini yazdı.

Bu olursa, hem Shiba Inu kullanıcılarına hem de Amazon’a fayda sağlayacağına inanıyor:

Amazon, ortaya çıktığından beri dünyayı birçok kez değiştirdi. Amazon’un Shiba Inu’yu kabul ederek bunu bir kez daha yapmasını alçakgönüllülükle rica ediyoruz.

Robinhood tarafından SHIB’nin listelenmesi için imza kampanyasına gelince, imza sayısı şu ana kadar 479.162’ye ulaştı.

Elon Musk SHIB’i reddetti, peki ya Jeff Bezos?

Yakın tarihli bir tweet’te Tesla’nın CEO’su ve büyük Dogecoin hayranı Elon Musk, Shiba Inu’yu elinde tutmadığını söyleyerek reddetmişti.

Bu, SHIB topluluğunu Mars’a yönelik uzay roketleri inşa eden kişiden uzaklaştırdı ve görünüşe göre onları başka bir patron aramaya yöneltti. Amazon için dilekçeler başlatarak, topluluğun başka bir etkili ve “uzayda uçan” milyarderin şaka temalı kripto parasıyla ilgilenmesini umduğu düşünülebilir.

Ancak Bezos, bu yıl içinde Amazon CEO’luğundan istifa etmeyi ve görevini Andy Jassy’ye bırakmayı planlıyor. Ayrıca, Bezos, kripto hakkında herhangi bir tweet atmazken bu sektörde Elon Musk gibi aktif bir isim değil.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Fethiye mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin