featured

Shiba son durum: Robinhood listelemesi sonrasında günün en iyilerinden olmaya devam etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba topluluğu, uzun süredir beklediği Robinhood listelemesine kavuştu. Bugün öğlen saatlerinde gelen müjdeli haber sayesinde borsaya giriş yapmış oldu. Shiba Inu son durum ise görünüm halen pozitif.

Shiba Inu (SHIB), Robinhood meme parasını kripto teklifleri listesine eklediğinden, Salı günü kripto pazarlarında en büyük kazananlardan biri oldu. 

Robinhood, SHIB, SOL, MATIC, COMP varlıklarını ekledi. Platform son eklediği varlıklarla listelediği kripto sayısını 11’e çıkardı.

Shiba Inu, günün en kazanan varlıklardan biri oldu

SHIB/USD, haftaya 0,00002198 $’lık düşük bir seviyenin ardından bugün erken saatlerde 0,000028$’lık gün içi en yüksek seviyesine yükseldi.

Bu zirve, SHIB’nin 17 Şubat’tan bu yana işlem gördüğü en yüksek seviye olarak kayıtlara geçti. Fiyatların Pazartesi günü uzun vadeli destek seviyesinden toparlanmasının ardından geldi.

Grafiğe bakıldığında, dünkü 0,00002175 dolarlık taban, boğaların muhtemelen bugünün duyurusunu beklediği için son birkaç haftadır sabit kaldı. Fiyattaki artışın bir sonucu olarak, SHIB şimdi 0.00002747 dolarlık uzun vadeli direnç seviyesinden çıktı.

Bu neredeyse iki ayın en yüksek seviyesine rağmen, 14 günlük RSI sadece 57’de seyrediyor ve son zirvesi 70’e yaklaşıyor. Robinhood tüccarları bunu meme tokenını daha yükseğe çıkarmak için bir fırsat olarak görebilirler.

Shiba son durum, hacim artışı müthiş derece arttı. Son 24 saat içinde yüzde 380 artış görüldü. Yatırımcılar, haberin gelmesiyle birlikte 24 saatte varlığa hücum etti. 3 milyar doları geçen bir hacim girişi yaşandı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin