Shiba Metaverse çıkışa gün sayıyor: Bir balina ise trilyonlarca varlık taşıyor!

Shiba Metaverse çıkışa gün sayıyor: Bir balina ise trilyonlarca varlık taşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Metaverse, artık çıkışına az bir zaman dilimi kaldı. Sadece bir meme coin olmayan Shiba Inu birçok alanda kendini geliştirdi. Oyun, Metaverse ve daha bazı sektörlere giriş yapan kripto para birimi her zaman yatırımının dikkatini çekmeyi başardı. Bu sayede piyasa değerine göre iyi bir konumda bulunuyor.

Shiba Metaverse açılışına az bir süre kala bir balinanın hareket etmesi ise dikkat çekti. Herkesin yakından tanıdığı balina izleme platformu olan Whale Alert tarafından yeni hareketler gözlemlendi.

Köpek temalı bir kripto varlığı olan Shiba Inu, yeni Metaverse’ini başlatmaya hazırlanırken, kripto balinası tarafından yakalandı. Balina aniden trilyonlarca Shiba Inu (SHIB) tokeni transfer ediyor.

Shiba Metaverse hazırlığında büyük balina hareketi

Whale Alert tarafından yapılan bir tweet paylaşımında kripto balinasının ne kadar SHIB taşıdığı ortaya çıktı. Balinaları takip eden platform, yaklaşık 30.48 milyon dolar değerinde Shiba taşındığını tespit etti. Bu taşıma işlemi Shiba Metaverse zamanında geldi. Tam olarak balina transferinde 3.323.256.285.484 SHIB tokeni bilinmeyen bir cüzdanına transfer edildi.

İşlemlerde kullanılan adresler kripto para piyasalarıyla ilişkili olmadı da vurgulandı. Bu nedenle eylemin trend olan meme parasını alıp satmayla bir ilgisi olmadığı saptandı.

Diğer yandan Shiba Inu ekibi yakın zamanda birkaç duyuru yaptı. Shiba tokenleri bu büyük transferi bunun ortasında gerçekleşti. İlk olarak, Shiba Inu’nun geliştiricileri yeni Metaverse’lerini Austin, Teksas’ta düzenlenen South by Southwest (SXSW) festivali 2023’te açıklamak istediklerini söyledi.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin