Bir kripto borsası daha Shiba Inu'yu listeleme kararı aldı!
Bir kripto borsası daha Shiba Inu'yu listeleme kararı aldı!

Bir kripto borsası daha Shiba Inu’yu listeleme kararı aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Giottus, Shiba Inu’yu listesine almaya hazırlanan son Hint kripto borsası olacak. Hint kripto para borsası Giottus, yaptığı açıklamaya göre Shiba Inu (SHIB) için mevduat açtı. Aralık ayının ortalarında, başka bir meme kripto para olan Floki Inu (FLOKI) için de aynı desteği sağlamıştı.

Borsa, girişimciler Vikram Subburaj ve Arjun Vijay tarafından 2018 yılında başlatılmıştı. Hindistan Merkez Bankası’nın (RBI) kötü şöhretli bir şekilde finansal kurumlara kripto para birimleriyle uğraşan şirketler ve bireylerle bağlarını kesme emri vermesinden hemen sonra, piyasada yer almaya başladı.

Giottus’un başlangıçta sıradan borsa olarak görülüyordu ancak yasaklar değişikliklere sebep oldu. 2020’de Hindistan kripto para topluluğu, Yüksek Mahkeme’nin RBI yasağını bozmasıyla büyük bir kazanç elde etti. Giottus, bankacılık desteğini geri kazandıktan sonra işlem hacminde ve aylık kayıtlarda önemli oranda kâr topladı ve büyümeye devam etti

Popüler kripto Shiba Inu Para Hint Borsaları tarafından listeleniyor!

Giottus’tan önce Shiba Inu, Unocoin, ZebPay ve CoinDCX gibi büyük Hint borsaları tarafından listelendi.

Kaynaklardan elde edilen bilgiler ışığında Shiba Inu (SHIB) ve Polygon (MATIC), 2021’de Hindistan borsalarında en çok işlem gören altcoinler arasında yer alıyor. İki kripto para da şu anda piyasa değeri açısından baş başa ilerliyor. SHIB kısa süre önce MATIC’in altına geriledi ve şu anda 14.9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 14. sırada yer alıyor.

Bu arada, kripto para piyasasının geleceği dengede kalmaya devam ediyor. Hindistan hükümeti, dijital varlıkları düzenlemek için çok konuşulan yasa tasarısını sunmadan 2021 yılını noktaladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin