Shiba Inu’ya listeleme şoku: Avrupa’nın en büyük borsası erteleme kararı aldı
Shiba Inu’ya listeleme şoku: Avrupa’nın en büyük borsası erteleme kararı aldı

Shiba Inu’ya listeleme şoku: Avrupa’nın en büyük borsası erteleme kararı aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası Bitstamp, teknik zorluklar nedeniyle Shiba Inu’nun lansmanını erteleyeceğini söyledi.

İşlem hacmi bakımından Avrupa’nın en büyük borsası olan Bitstamp, Shiba Inu kripto para biriminin platformunda listelenmesini erteledi. Büyük ticaret platformu, gecikmenin nedeni olarak listeleme sürecinde yaşanan teknik zorlukları gerekçe gösterdi.

https://twitter.com/Bitstamp/status/1468955881647661056

Bitstamp, bir önceki açıklamasında Shiba Inu’nun bu Perşembe günü borsada işlem görmeye başlayacağını duyurmuştu. Bugün erken saatlerde, kullanıcılar limit emirleri vermeye başladı.

Coinbase Pro listelemesi de ertelenmişti

Coinbase Pro da yaz aylarında benzer bir sorun yaşamıştı. ABD merkezli kripto para borsası, şaka coin’ini Haziran ortasında ekleyeceğini duyurdu, ancak yaşadığı teknik sorunlardan ötürü listelemeyi neredeyse üç ay geciktirmişti. Shiba Inu, Ekim ayındaki büyük fiyat rallisinden önce gelen Eylül ayı başlarında Coinbase’de işlem görmeye başladı.

SHIB fiyatı şu anda genel piyasa düşüşünün etkisiyle yüzde 3 düşüş gördü ve gün sonuna doğru 0,00003580 dolar seviyelerinde el değiştiriyordu.

https://twitter.com/Bitstamp/status/1468859947282804739

Shiba Inu, Aralık ayının ilk günü 0,00004745 dolar seviyesinden sert bir düşüş gördükten sonra yaklaşık bir haftadır 0,000035 – 36 dolar bandında destek bulmaya devam ediyor. Bu süre zarfında düşük işlem hacimleriyle dikkat çeken popüler altcoin, özellikle 0,000035 dolar fiyatında gelen alımlar, şimdiye kadar düşüşün derinleşmesini engelledi.

Ancak kısa vadeli fiyat grafiği, 0,000035 doların aşağı yönlü kırılması durumda 0,000027 – 30 dolar aralığına kadar bir boşluk olduğunu gösteriyor. Bugünkü fiyat hareketlerine baktığımızda ise Bitstamp tarafından günün erken saatlerinde gelen erteleme haberinin Shiba pazarında olumsuz şekilde fiyatlanmadığı görülüyor. Mevcut düşüş ise genel piyasa hareketiyle orantılı gözüküyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin