Shiba Inu'nun merakla beklenen oyunuyla ilgili yeni gelişmeler var! İşte detaylar
Shiba Inu'nun merakla beklenen oyunuyla ilgili yeni gelişmeler var! İşte detaylar

Shiba Inu’nun merakla beklenen oyunuyla ilgili yeni gelişmeler var! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Eternity resmi çıkışını yapmaya yakınken, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, oyun için birçok plan hazırladığını açıkladı. Shiba Inu resmi bir üyesi olan GossipShib, yakın tarihli bir tweet’te Kusama’nın SHIB’nin yaklaşmakta olan Shiba Eternity oyunu hakkında daha fazla ayrıntı ortaya koyduğunu belirtti.

Kusama, oyun geliştiricilerinin Shiba Eternity’de oyuncuların ödül kazanmasını sağlayacak turnuvalar ekleyeceğini açıkladı.

Ancak Shiba Inu ekibinin oyuncuları hangi varlıklarla ödüllendireceği henüz belli değil. Kusama, Shiba Eternity yayınlandığında turnuva ödülleri hakkında daha fazla ayrıntının tartışılacağını kaydetti. Bir Discord kullanıcısı, Shiba Inu’nun değiştirilemez tokeni olan Shiboshi için hangi planların sıralandığını sordu. Buna karşılık Kusama, Shiboshiler’in üyelik görevi gördüğünü belirtti. Kusama ayrıca nadir de olsa Efsanevi Kartların olacağını ve bu kartların kartların Shiboshilere dayanacaklarını söyledi.

Resmi oyun test sürümünden farklı olabilir

Şimdiye kadar, Shiba Eternity, ekip oyunu ciddi testlerden geçiyor. Shiba Inu, Shiba Eternity’nin benzersizliği nedeniyle eninde sonunda gönderildiğinde kripto para topluluğu üyeleri tarafından geniş çapta benimseneceğini düşünüyor.  Bu beklentiye dayanarak ekip, oyun başladığında Shiba Eternity’nin sunucusunu 50 kat artırmayı planlıyor.

Bu, Metaman adlı bir Discord kullanıcısının tam oyunun test sürümünden çok değişip değişmeyeceğini sormasından sonra ortaya çıktı. Shiba Eternity’nin, ekibin meme coin unvanını parçalama çabalarının bir parçası olması ise dikkat çekiyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin