featured

Shiba Inu balinaları ısrarcı! Meme coin’in fiyatında beklenen yükseliş ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’leren bir tanesi olan Shiba Inu, piyasadaki volatilite ile birlikte büyük bir satış baskısı altında işlem görüyor. Bununla birlikte, bir kripto balinası SHIB fiyatının daha fazla düşüş yaşayabileceğini iddia ediyor.

Neler olacak?

Lookonchain raporuna göre bu balinalar, son fiyat artışının ortasında bir miktar para kazandı. Ancak balinalar, piyasadaki olumsuz duygular sebebiyle ellerindeki token’ları satmaya hazır görünüyor.

Shiba Inu

Veriler, balinanın 207 milyardan fazla SHIB token’ı taşıdığını gösteriyor. Ancak bundan sonra Shiba Inu fiyatı %3 oranında düşüş yaşadı.

Analistler, bu balinanın yalnızca 2,37 Ethereum (ETH) karşılığında yaklaşık 3,49 trilyon Shiba Inu satın aldığını belirtti. Balina 1,83 ETH (o sırada yaklaşık 1,967 dolar) karşılığında 2,27 trilyon token daha ekledi. Son olarak da 1,22 trilyon SHIB satın aldı.

Bu birikimin ardından Nisan 2021’de Shiba Inu fiyatı fırladı. Ancak balinalar bu fırsatı değerlendirdi ve ellerinde tuttukları token’ları satmaya başladı. Verilere göre balinalar, toplam 2,94 trilyon adet SHIB token’ını ellerinden çıkardılar.

Balinalar şimdi ne kadar SHIB tutuyor?

Bununla birlikte, balinalar hâlâ yaklaşık 0,55 trilyon Shiba Inu token’ı tutuyor. Düşük fiyatlardan birikimler devam edebilir. Ancak piyasadaki olumsuz hissiyat, fiyatın yükselmesine engel oluyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin