Balinaların Shiba Inu yerine tercih ettiği 10 altcoin: Çok büyük alımlar yapıyorlar! Aralarında Metaverse coinler de var
Balinaların Shiba Inu yerine tercih ettiği 10 altcoin: Çok büyük alımlar yapıyorlar! Aralarında Metaverse coinler de var

Balinaların Shiba Inu yerine tercih ettiği 10 altcoin: Çok büyük alımlar yapıyorlar! Aralarında Metaverse coinler de var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en zengin Ethereum (ETH) balinaları, Blockchain izleyicisi WhaleStats’a göre şu anda büyük miktarlarda bir stabilcoin ve iki ek altcoin tutuyor.

1- USD Coin (USDC)

Bilinen en büyük 500 ETH adresi, şu anda diğer tüm varlıklardan daha fazla Circle’ın dolara sabitlenmiş stabilcoini USD Coin’e (USDC) sahip.

Balinalar, balinaların Ethereum olmayan varlıklarının %13,38’ini temsil eden 1,64 milyar dolarlık USDC’ye sahip.

2- Shiba Inu (SHIB)

Listedeki ikinci üye, popüler memecoin Shiba Inu (SHIB). İlk 500 Ethereum balinası, ETH dışı varlıklarının yaklaşık %12,5’ine tekabül eden 1,53 milyar dolardan fazla SHIB’e sahip. Piyasa değerine göre 15. sıradaki kripto varlığı olan Shiba Inu, bu yazı yazılırken 0.000023 dolardan işlem görüyor ve son yedi gün içinde %8 düştü.

3- FTX Token (FTT)

En zengin ETH balinalarının Ethereum dışındaki üçüncü en büyük varlığı FTX Token (FTT). ETH dışı varlıklarının yaklaşık %12,4’ünü temsil eden 1,52 milyar dolardan fazla kripto varlığına sahipler.

Image

FTT, vadeli işlemler, kaldıraçlı tokenler ve tezgah üstü ticaret için bir kripto para birimi türev ticaret platformu olan FTX’in borsa tokenidir. Piyasa değerine göre 25. sıradaki kripto varlığı, bir hafta önce fiyatlandırıldığı yerden yaklaşık %13 düşüşle 39.32 $’dan işlem görüyor.

Diğer altcoinler hangileri?

WhaleStats, Twitter’da ilk 500 ETH adresinin ayrıca büyük miktarlarda Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ve Metaverse tokenleri Decentraland (MANA), Gala (GALA) ve The Sandbox (SAND) barındırdığını belirtiyor.

En büyük 500 Ethereum balinası ayrıca Cronos (CRO), Bitpanda Ecosystem Token (BEST), SwissBorg (CHSB) ve OKex’in yardımcı program tokeni OKB dahil olmak üzere kripto borsa tokenleri biriktiriyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin