Shiba Inu yeniden canlanıyor, umut geri döndü! Takip edilecek seviyeler
Shiba Inu yeniden canlanıyor, umut geri döndü! Takip edilecek seviyeler

Shiba Inu yeniden canlanıyor, umut geri döndü! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ekosistem tokenleri, kripto kışı nedeniyle aşırı satış baskısı altında işlem görüyor. Ancak, Shibarium’un beklenen lansmanıyla ilgili son güncelleme, topluluğu heyecanlandırdı.

Shiba Inu son 24 saatte %15 arttı

Shiba Inu ekosisteminin en çok beklenen aracı olan Shibarium’un bu yılın 3. çeyreğinde başlayacağı duyuruldu. Bu duyuru, tüm Shiba Inu ekosistem tokenlerinin fiyatlarında ani bir artışa neden oldu.

SHIB tokeninin fiyatı son 24 saatte %15’ten fazla arttı. SHIB fiyatları son 7 günde %50 arttı. Token, yazım sırasında ortalama 0,000012 dolar fiyatla işlem görüyor. SHIB tokeni şimdi TRON ve Avalanche tokenlerini geçerek 13. en büyük kripto para birimi oldu. Yaklaşık 6.37 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

BONE 24 saatlik işlem hacmi %121 arttı

Bununla birlikte, Bone ShibaSwap (BONE) token fiyatları da son 24 saatte yaklaşık %20 arttı. Bone, Shiba Inu ekosisteminin yönetim tokenidir. Son zamanlarda, tokenin çok beklenen Shibarium Protokolünün “Gazı” olacağı açıklandı.

BONE’nin 24 saatlik işlem hacmi %121 artarak 3.05 milyon dolara ulaştı. Token, yazım sırasında ortalama 0,542 dolar fiyatla işlem görüyor.

Ekosistemin üçüncü simgesi olan Doge Killer (LEASH) fiyatları son 24 saatte %10’dan fazla arttı. Token, ortalama 391,8 dolar fiyatla işlem görüyor. LEASH’in 24 saatlik işlem hacmi %100’ün üzerinde fırlayarak 806 bin dolara ulaştı.

Shiba Inu, ayı piyasası koşulları nedeniyle bazı fiyat düşüşleriyle karşılaşmış olabilir. Ancak, çok önemli dönüm noktalarına da ulaştı. SHIB sahiplerinin toplam sayısı şimdi 2 milyona ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin