featured

Shiba Inu, balinaların ilgisi sayesinde yeni bir dönüm noktasına ulaştı! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB) “güvenli sığınak” olma yolunda ilgi görüyor olabilir.

Shiba Inu, uzun vadeli yatırımcılarının sayısında tarihi bir dönüm noktasına ulaştı. 2022’nin başından beri piyasada görülen düşüş eğilimi, en çok ilgi gören kripto para birimlerini bir teste tabi tuttu.

IntoTheBlock’a göre uzun vadeli yatırımcılar veya “hodlers”, token’lerini en az bir yıldan uzun süredir elinde tutan tüm Shiba Inu yatırımcılarını içeren bir kohort oluşturuyor. Bu bağlamda SHIB, %1’den %55’e yükselen hodler yüzdesi ile yılın başından bu yana büyük bir yükseliş kaydetti.

Terra ve FTX gibi büyük çöküşlerle şiddetlenen düşüş piyasası koşulları, genel olarak yatırımcıların ilgisinin ve inancının kaybolmasına sebep oldu. Ancak gözde meme coin için bu durumun tam tersi geçerli oldu. Çünkü SHIB token’larına inanmaya ve güvenmeye devam eden hodler sayısı büyük bir yükselişte.

Karşılaştırma yapabilmek için Litecoin ve Polygon tutan yatırımcıların oranlarına göz attığımızda, sırasıyla %44 ve %31 olduğunu görebiliriz.

SHIB güvenilen bir sığınak oldu

Shiba Inu, “güvenli sığınak” olma yolunda ivme kazanıyor. Bu çıkarım, CertiK tarafından incelenen SHIB token’larının zincir üstü analitik verilerine dayanarak yapıldı.

CertiK, gözde meme coin’in tarihi sosyal duyarlılığının 100 üzerinden 79 olduğunu bildirdi. Bu da kripto topluluğunun “bu konuda iyi hissettiği” anlamına geliyor.

Balinalar büyük bir ilgiyle biriktirmeye devam ediyor. WhaleStats verilerine göre SHIB, 76,984,166 dolarlık bir birikim ile en büyük 5.000 ETH balinasının gözdesi konumunda.

Shiba Inu

SHIB ayrıca son 24 saatte en iyi 1,000 ETH balinası tarafından satın alınan ilk 10 token arasında yer aldı. Bu yazının yazıldığı sırada ise gözde meme coin, 0,0000093 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin