Shiba Inu yatırımcılarına müjde: 15 şirket SHIB'i listesine ekledi
Shiba Inu yatırımcılarına müjde: 15 şirket SHIB'i listesine ekledi

Shiba Inu yatırımcılarına müjde: 15 şirket SHIB’i listesine ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, kullanım alanlarını genişleterek dünya çapında bir ödeme şekli olarak kabul edilmeye başladı. Yalnızca Aralık 2021 tarihinde, 10’dan fazla farklı şirket ve mağaza, ödeme sayfalarında SHIB’yi bir ödeme yöntemi olarak kabul etti.

11 Aralık’ta, saf dijital ödemelerde dünya lideri olan Flexa, resmi twitter hesabı aracılığıyla Shiba Inu Token’ın artık Flexa’nın kabul edildiği her yerde hıza dayalı ödemeler için kullanılabileceğini duyurdu. ABD genelinde 40.000’den fazla mağaza da bu kullanıma dahil edildi.

9 Aralık’ta, blockchain ödeme teknolojisinde dünya lideri Bitpay, Shiba Inu (SHIB) tokenine destek eklediklerini resmen açıkladı. Bu destek, kullanıcıların artık Ethereum ERC-20 tokenini doğrudan BitPay uygulamasında satın alabilecekleri, depolayabilecekleri, takas edebilecekleri ve harcayabilecekleri anlamına geliyor.

New York’un en yüksek puanlı lüks güneş gözlüğü şirketi Nerdy Frames, Twitter üzerinden yayınladığı duyuruda Shiba ve Doge’u ödeme yöntemi olarak kabul edeceklerini açıkladı.

Kripto meraklıları için turistik faaliyetler sağlama konusunda öncü olan Travala, 3 Aralık’ta Shiba Inu (SHIB) ve Floki Inu (FLOKI) arasında bir token rekabetine ev sahipliği yaptı. Şirket, üstün gelen tokenin Travala’da listeleneceğini söyledi. Bunun sonucunda SHIB listelendi.

Avustralya’nın halka açık en büyük video oyunları geliştiricisi olan Playside Studios, Shiba Inu Games ile sabit fiyatlı bir işe alım geliştirme anlaşması imzaladı. BOTS, Shiba Inu’da ödemeleri kabul etmeye başlayacağını duyurdu. 1 Aralık’ta Newegg ve Kraken, SHIB için destek ekledi.

Shiba Inu’yu ödeme olarak kabul eden diğer farklı şirketler:

  • Ask The Doctor
  • GameStop
  • Lowe’s
  • Petco
  • Bed Bath & Beyond
  • Ulta Beauty
  • Shiba Tea & Coffe
  • Shiba Mobile Repair

Yukarıda belirtilen şirketlerde Flexa ve Bitpay, ödeme yöntemi olarak SHIB’i kabul etmelerini sağladı. Bu tür gelişmeler, Shiba Inu’nun kalabalığın içindeki görünürlüğünü büyük ölçüde artırıyor. Giderek daha fazla şirket SHIB’yi bir ödeme yöntemi olarak kabul ettiğinden, önümüzdeki günlerde fiyat kademeli olarak artış gösterebilir.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin