featured

Shiba Inu yatırımcıları, büyük ralli için sabırsızlanıyor! Yükseliş çok yakın olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, %1,12 oranında bir artışla 0,00001261 ​​dolar civarında işlem görüyor. Gözde meme coin, son iki haftadır dar bir aralıkta salınıyor.

Bir SHIB yatırıcısı, meme coin’in baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın Twitter gönderisine: “Fiyatların yükselmesini istiyoruz” diye bir yorum yaptı. Baş geliştiricinin verdiği yanıt ise şu şekilde oldu: “İşte bu yüzden çalışıyorum.”

Shiba Inu

Shiba Inu, 2021’de en çok kazanan kripto para birimlerinden bir tanesi oldu. Ekim 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000088 dolara ulaşmasının ardından ağır kayıplarla karşı karşıya kalan meme coin, şu anda bu seviyeden yaklaşık %85 daha düşük bir seviyede işlem görüyor.

Kripto piyasası fiyat hareketinin Shiba Inu üzerindeki etkisi, Bitcoin ile yüksek korelasyonuna dayanarak açıklanabilir. IntoTheBlock istatistiklerine göre, Shiba Inu Bitcoin ile %90’lık bir fiyat korelasyonu gösteriyor. Bu da bir ayrışma dışında fiyat hareketinin büyük olasılıkla piyasanın genel hareketi tarafından belirlenebileceğini gösteriyor.

Shiba Inu yükselecek mi?

Bu, henüz net bir cevabı olmayan açık bir sorudur. Kripto pazarını sarsan makroekonomik endişeler nedeniyle, fiyat hareketlerini tahmin etmek oldukça zor olmaya devam ediyor. Bu konudaki  bir ipucu, çoğu zaman bir varlığın baskın kısa vadeli eğilim doğrultusunda hareket etmesi olabilir.

Bununla birlikte, yatırımcı duyarlılığı ve popülaritesi, bir kripto varlığını daha da yükseltebilir. Olumlu haberler ve büyük yayınlar da fiyatlar için olumlu katalizörler olarak hizmet edebilir. Bunun bir örneği, Shiba Inu’nun Robinhood listelenme haberinden sonra %40’ın üzerinde toplanmasıydı.

Token’ların yakılmasının, garanti edilmese de, fiyat üzerinde olumlu bir etkisi olduğuna inanılıyor. SHIB fiyatı ile ilgili sorular kısa vadede cevapsız kalabilirken, gelecek Shiba Inu projeleri ve uygulamalarına ilişkin beklentiler devam ediyor.

Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shiba Eternity oyununun Vietnam’da test için hazır olduğunu tweetledi. Ayrıca, keşfedilen hataları düzeltmek için şu anda çalışmaların yapıldığını belirtti.

Shiba Eternity’de ne olduğunu merak edenler için, daha önceki bir tweet’te, oyun ustası ve Shiba Inu oyunlarının baş danışmanı William Volk, CCG oyunundaki harika kartlardan birkaç örneği paylaştı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin