featured

Shiba Inu yeni diplere doğru düşerken, artan yanma oranı fiyatı kurtarabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), Ethereum ağında çalışan en büyük ikinci kripto para birimidir. İlk olarak Ağustos 2020’de espri amaçlı tanıtılan token, zamanla kripto para topluluğunun çok önemli parçalarından biri hâline geldi. Shibburn tarafından sağlanan verilere göre, SHIB yakma oranı son 24 saatte yaklaşık %260 oranında bir artış kaydetti.

Shiba Inu

SHIB yakma oranı yüzdesinin yüksek olmasına rağmen, token’ın fiyatı pek de iyi bir performans gösteremedi. CoinMarketCap verilerine göre Shiba Inu’nun fiyatı son 24 saatte %5,59 oranında değer kaybetti.

Yanma oranı artıyor

Popüler meme coin, yatırımcılar ve kripto ticareti ile ilgili birkaç önemli dönüm noktasına ulaştığından, topluluk tarafından yakılan Shiba Inu token’larının hızı çok yükseldi. Bahsi geçen kripto izleme platformuna göre, Shiba Inu’nun (SHIB) yanma oranı son 24 saatte kabaca %260’lık bir artış yaşadı. Bu değere ulaşmak için SHIB Army neredeyse 7,244,256 adet Shiba Inu token’ı yaktı.

Gözde meme coin, 2023’ün başından bu yana pozitif bir yakım oranına sahipti. Artışın arkasındaki neden, yaklaşan Shibarium lansmanı olabilir. Birçok yatırımcı, Layer-2 blockchain’inin piyasaya sürülmesinin, yakma oranını artırabilecek bir faktör olduğunu düşünüyor.

Fiyat düşüşü

Shiba Inu’nun fiyatı bu yılın başlarında hızla yükseliyordu. Bu yüzden, birçok analist meme coin’in fiyatının yeni zirvelere ulaşacağını düşünüyordu. Ancak, fiyatı kısa sürede yerel yüksek seviyesinden geri döndü ve o zamandan beri ivme kazanmak için mücadele ediyor.

Ünlü CEO Açıkladı: Shiba Inu (SHIB) İçin 1 Dolar Mı Geliyor? – Kriptokoin.com

Bu yazının yazıldığı sırada SHIB, 0,00001276 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %5,82 oranında değer kaybettiği anlamına geliyor. 7,02 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Shiba Inu’nun 24 saatlik işlem hacmi de %8,28 oranında bir artış kaydetti. CoinMarketCap verilerine token’ın dolaşımdaki arzı da yaklaşık 549,063,278,876,302 SHIB’dir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin