Shiba Inu yakımları 1 haftada %100 artış kaydetti!
Shiba Inu yakımları 1 haftada %100 artış kaydetti!

Shiba Inu yakımları 1 haftada %100 artış kaydetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu son 7 gün içerisinde 1,2 milyondan fazla yakım gerçekleşti. Geçen haftaya göre %100 artış kaydetti. Shibburn Twitter hesabına göre, son yedi gün içinde 121’den fazla işlemde 1.214.431,010’dan fazla SHIB tokeni yakıldı. Bu, geçen hafta yakılan miktardan %100’den fazla bir artışı temsil ediyor.

Elde edilen verilere göre önceki hafta ölü cüzdanlara 542 milyon SHIB veya yarım milyardan fazla gönderildi. Ağustos ayının başından bu yana yakılan milyarlarca SHIB’ye eklendi. Son saatlerde, SHIB’nin yakıldığı birkaç işlem görüldü. Daha önce düşen yanma oranında hafif bir artışa neden oldu. Yayınlandığı tarihte, Shibburn web sitesine göre SHIB yanma oranı %5,73 arttı.

Son 24 saat içinde, 11 işlemde 215.346,231’den fazla SHIB tokeni yakıldı. Son bir saatte, ölü cüzdanlara tek bir işlemde tam olarak 1 milyon SHIB tokeni gönderildi. SHIB topluluğu hâlâ Shiba Inu’nun yanmasına ilgi duyuyor ve yanıkların trilyonlara ulaştığını görmek istiyorlar. ShibaSwap 2.0 ve yaklaşmakta olan Katman 2 Shibarium’un her ikisinin de trilyonlarca SHIB yakma hipotezinde önemli roller oynaması bekleniyor.

Önde gelen Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, trilyonlarca Shiba Inu’yu yakmanın “gerçek bir topluluk çabası” olacağını belirtti. Ona göre, proje birkaç yönde ilerliyor. Zamanlamanın optimal olduğuna dair umudunu ifade ederken, bunun biraz zaman alabileceğini de ekliyor.

SHIB, fiyat hareketi

CoinMarketCap’e göre, Shiba Inu yayınlandığı tarihte son 24 saatte 0,0000123 dolardan işlem görüyordu. Cuma günkü büyük satıştan sonra kripto paraların bir toparlanma girişiminde bulunduğundan piyasada hâlâ hafif bir satış bulunuyor.  WhaleStats tarafından elde edilen verilere göre, ilk 100 ETH balinası şu anda 148.354,507 dolar değerinde SHIB tutuyor. Shiba Inu yönetim tokeni BONE, son piyasa satışları göz önüne alındığında, çoğunlukla kırmızı ile işlem gören diğer kripto varlıklarının zeminine karşı 1,07 dolar seviyesinde %1,77 artışla kaldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin