featured

Shiba Inu yakım işlemleri devam ediyor! 134 milyon SHIB piyasadan kaldırıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu için yakım işlemleri devam ediyor. Shiba Inu, SHIB token’larının arzını azaltmak amacıyla bu yakım hareketini gerçekleştiriyor. Son 24 saat içinde 134 milyon adet SHIB dolaşımdan çıkardı.

Shibburn’ün belirttiği gibi, gibi belli aralıkla gerçekleştirilen 17 yakım işlemi ile toplamda 134.519.822 adet SHIB token yakıldı. En son 100 milyon SHIB jetonu yakılmıştı.

Shibburn, yalnızca Shiba Inu topluluğu için yapılmış özel bir yakma projesidir. SHIB için gerçekleşen yakımlar ne zaman olursa olsun otomatik olarak bildirilir.

Kripto para birimlerinin yakılması ile token’lar kasıtlı olarak kullanılamaz hale getirilir. Yani, ölü cüzdan adreslerine dolaşımdan kaldırılması için gönderilir. Adres kimse tarafından kullanılamaz veya erişilemez. Oraya yerleştirilen kripto para birimleri sonsuza kadar kaybolur.

SHIB yakım işlemlerinde son gelişmeler

En son Shiba Inu yakım işlemlerinin ardından,  maksimum arzının %41’inden biraz fazlası yakıldığı için kripto para birimi biraz daha kıt hale geldi. Maksimum arzı ise 1 katrilyon adettir.

SHIB

Ancak bu hareket, Shiba Inu’nun fiyatının lehinde çalışmadı. Kripto para birimi son 24 saat içinde %3’ün üzerinde düştü. Bu yazı yazılırken ise 0.00002954 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Popüler token 10 Ocak 2022 tarihinde 0.00002653 dolara düşmüştü. En düşük seviyeler en son Ekim 2021’de, yani %208’lik devasa ralli ile 0.0008190 dolara yükselmesinden hemen önce görülmüştü.

Bu arada Shiba Inu, 16.2 milyar doların üzerinde piyasa değeri ile en büyük 15 kripto arasında yer almaya devam ediyor.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. 549 trilyon shiva var arzda.300-500 milyon shiba mı kurtaracak milleti

    Reply
  2. 549 Trilyon shiba var arzda. 300-500 milyon shiba mı kurtaracak milleti

    Reply
Bizi Takip Edin