Shiba Inu yakım oranı %80 düştü! Fiyat nasıl tepki verecek?
Shiba Inu yakım oranı %80 düştü! Fiyat nasıl tepki verecek?

Shiba Inu yakım oranı %80 düştü! Fiyat nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki en büyük meme tokenlerinden biri olan Shiba Inu’nun yanma oranı büyük ölçüde düştü. Shiba Inu’nun yanmış arzındaki bu kadar sert bir düşüş, özellikle mevcut piyasa koşulları göz önünde bulundurulduğunda olumsuz bir faktör olarak değerlendirilmelidir. Yine de iyileşme hâlâ mümkün görünüyor.

Shiba Inu’nun yakma mekanizması, Ethereum’unki gibi çalışmıyor. Ağdaki işlem ücretinin bir kısmını otomatik olarak yakmak yerine, SHIB, kullanıcıların gönüllü olarak para gönderip tokenleri dolaşımdan kaldırdığı üç özel adrese sahiptir.

SHIB Chart

Teknik olarak, ağda herhangi bir yazma mekanizması yoktur; fonlar, hiç kimsenin asla erişemeyeceği cüzdanlara gönderilir. Yakma hacmindeki güçlü artışlar, belirli miktarda token yakmayı taahhüt eden kişiler veya şirketler tarafından desteklenir. Yanma hacminin olmaması, firmaların Shiba Inu gelirinde bir düşüş yaşadığını veya yakacak yedek tokenleri olmadığını gösteriyor.

Durum nasıl değişebilir?

Daha fazla yanma hacmi sağlamanın tek yolu, Shiba Inu tokenlerinin mal veya hizmet satışından elde ettikleri kısmını kullanmayı taahhüt eden şirketlerin gelirlerini artırmaktır. Bazı kullanıcılar, ağın yakmak için daha fazla hacim biriktirmesine yardımcı olması gereken bir ödeme aracı olarak SHIB’yi kullanmak isteyebilir.

Ne yazık ki, yakılacak küçük token grupları SHIB’in fiyatını etkilemek için gerektiği kadar değer sağlamıyor. Ekim ayından bu yana Shiba Inu, değerinin %40’ından fazlasını kaybederek son iki ayı token için en kötü dönemler arasına soktu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin