Shiba Inu yakım oranı %900 arttı! Neler oluyor?
Shiba Inu yakım oranı %900 arttı! Neler oluyor?

Shiba Inu yakım oranı %900 arttı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun değeri son beş ayda hızla düştüğünden, token için iyi bir zaman dilimi olmadı. Sorunun büyük bir kısmı, piyasada SHIB’nin toparlanmasını hızlandıran yanma hacmindeki düşüşe bağlıydı. Ancak, Shiba Inu’nun yanma oranı büyük ölçüde iyileşiyor.

Shibburn’e göre, ağdaki yanma oranı büyük ölçüde arttı. En son veriler, SHIB’nin son 24 saatte %910’luk büyük bir yanma artışı gördüğünü ve bunun da onu son birkaç haftadaki en büyük yanma artışlarından biri haline getirdiğini gösteriyor.

Shiba Inu Chart

3963d ile biten ana yakım adresi, ağın dolaşımından 5 milyondan fazla tokeni kaldırarak son 24 saatte yakılan Shiba Inu miktarına en büyük katkıyı sağladı.

Fiyat nasıl tepki veriyor?

Ne yazık ki, yanma hacmindeki büyük yüzdelik artış, piyasada buna karşılık gelen bir etkiye neden olmadı. Shiba Inu, 21 günlük hareketli ortalamaya yansıyan yerel direnç seviyesinin altında hareket ediyor.

Düşen fiyat performansı, kripto para piyasasından büyük miktarda fon akışının ve dijital varlık endüstrisindeki perakende portföylerin tamamen terk edilmesinin bir sonucudur. Yatırımcılar bu yılın başından beri varlıklarını hızla satıyorlar ve Shiba Inu gibi yüksek riskli varlıklar, cüzdanlarından çıkan ilk dijital yatırım araçlarından biri oldu.

Yazım sırasında Shiba Inu, 0,00001 $’lık önemli psikolojik eşiğin altında 0,000009 $’dan işlem görüyor. Ne yazık ki, şu anda sahip olduğumuz yanmış SHIB tokenlerinin miktarı, meme tokenin fiyatını sürekli olarak aşağı çeken mevcut arz fazlasını karşılamak için yeterli değil.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin