featured

Shiba Inu topluluğu, yakım işlemlerine hız kesmeden devam ediyor! Fiyat hareketlenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu topluluğu, son 24 saat içinde toplam yedi işlemle 814,901,863 adet SHIB token’ı yaktı. Bu, dolaşımdaki token’ların arzını azaltmak için atılmış büyük bir adım.

Shiba Inu

En büyük yakım işlemli, 794,858,822 adet SHIB token’ını tedavülden kaldıran Koyo’dan (KOY) geldi. Sonuç olarak, genel yanma oranı yalnızca bir günde %2080 gibi olağanüstü bir artış gösterdi.

Shiba Inu Burn Rate Surges 2080 Percent Over the Past 24 Hours

Topluluk önderliğindeki yakım işlemlerinin yanı sıra, Shiba Inu geliştiricileri de dolaşımdaki devasa arz sorununu çözmek için bazı adımlar atıyor. Yakın zamanda ortaya çıkan Shibarium belgelerine göre, geliştiriciler Shiba Inu’yu geri satın almak ve yakmak için her işlemin taban ücretinin %70’ini kullanmayı planlıyor. Kalan %30’luk kısım ise ağ bakımı ve işletme maliyetlerine tahsis edilecektir. Shibarium planı, ağ geliştikçe değişebilir. Ancak bu, Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzını azaltmaya yönelik önemli bir adımdır.

Öte yandan, Vitalik Buterin’in çığır açan 7 milyar dolar değerindeki 410 trilyonluk Shiba Inu token yakımı, Coinbase Ürün Stratejisi ve İş Operasyonları Direktörü Conor Grogan tarafından şimdiye kadarki en büyük zincir üstü işlemlerden biri olarak kabul edildi. Buterin, Mayıs 2021’de SHIB token’larını yakarak kripto para dünyasında token yakma konusunda tarihi bir emsal oluşturdu.

Fiyat tepki verecek mi?

Bu büyük yakım işlemlerine rağmen, Shiba Inu’nun fiyatı geri planda kalmaya devam ediyor. Gözde meme coin bu yazının yazıldığı sırada 0,00001039 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %1,13 oranında değer kaybetti. SHIB için 24 saatlik işlem hacmi ise 273,113,650 dolar olarak kaydedildi.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin