featured

Shiba Inu yakım işlemleri yetersiz kaldı! Meme coin’in fiyatı bundan nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu için yakım işlemleri devam ediyor.

Shibburn Twitter hesabına göre, son yedi günde 54’ten fazla işlemde 563,864,006 adet SHIB token’ı yakıldı. Bu, bir haftada 1 milyardan fazla Shiba Inu yakıldığı anlamına geliyor. Bu değerin geçen aylara kıyasla küçük bir miktar olarak kaldığı söylenebilir.

Shiba Inu

Shiba Inu topluluğu odaklı bir Twitter hesabı olan SHIB BPP’ye göre, Eylül ayında 1.743.878,414 adet SHIB token’ı yakıldı. Bu oranın yetersiz olduğu düşünülüyor.

Son 24 saat içinde ise Shibburn, beş işlemde toplam 57,303,824 SHIB token’ının yakıldığını bildirdi. Son saatlerde, 10,010,085 token’ının ölü cüzdanlara aktarıldığı görüldü. Ayrıca, tek bir işlemde 999,265 adet token yakıldı.

Son saatlerde ölü cüzdanlara gönderilen token’lara rağmen Shiba Inu yanma oranı, bu yazının yazıldığı sırada %73,92 ile  düşük kalıyor.

Bu, Shibburn girişimi aracılığıyla token yakmanın eskisi gibi olmamasından kaynaklanıyor. Geçen haftada son günlerde, 6 milyon kadar küçük bir miktar token yakıldığı görüldü. Ancak bu, Shiba Inu yakmaya olan ilgide bir düşüş yaşandığı anlamına gelmeyebilir.

Token yakımı, Shiba Inu topluluğunda popüler bir konu olmaya devam ediyor. Bu konuyla alakaklı yeni yollar da aranıyor.

SHIB yakımı için yeni yöntemler

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, yeni Shiba Eternity oyunundan elde edilen kârın %5’inin yakılacağını açıklamak için kısa süre önce Discord’u kullandı. Shibarium’un da SHIB token’larının yakılmasında önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Aynı şekilde, SHIB metaverse tabanındaki arazilerin yeniden adlandırılması da yakım işlemlerinde kullanılması beklenen başka bir yöntemdir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin