Shiba Inu ve Dogecoin geleceği: İlk önce hangi meme coin çıkış yapacak?
Shiba Inu ve Dogecoin geleceği: İlk önce hangi meme coin çıkış yapacak?

Shiba Inu ve Dogecoin geleceği: İlk önce hangi meme coin çıkış yapacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı önemli bir yatay seviyeyi geri aldı ancak henüz alçalan direnç çizgisinden çıkmadı. Shiba Inu (SHIB) fiyatı da azalan bir direnç çizgisini takip ediyor ancak henüz yatay direnç seviyesini geri kazanmadı.

Dogecoin beklenen çıkışı ne zaman gerçekleştirecek?

Dogecoin, piyasa değerine göre en büyük meme tokenidir. Elon Musk resmi olarak Twitter’ın CEO’su olduğundan ve kripto para biriminin ödemeler için kullanılabileceğini ima ettiğinden beri Dogecoin fiyatı önemli ölçüde arttı.

Dogecoin fiyatı şu anda 0,089 dolarlık yatay destek alanının üzerinde işlem görüyor. Bu, daha önce Mayıs-Ekim arasındaki direnç (kırmızı simgeler) olarak hareket ettiği için çok önemli bir seviyedir.

Şu anda DOGE fiyatı, 29 Ekim’den bu yana yatay destek alanı ile alçalan direnç çizgisi arasındaki noktaya neredeyse ulaştı.

Bir kırılma durumunda DOGE fiyatı, 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi olan 0,115 dolara yükselebilir. Bir geri çekilme gerçekleşmesi durumunda, Dogecoin fiyatı 0,060 doları yeniden görebilir. Günlük RSI 50 çizgisinde nötr olduğundan, her iki olasılık da hâlâ geçerli görünüyor.

Dogecoin Fiyat Hareketi

Haftalık grafik okumaları, yukarı hareket olasılığı ile daha uyumlu. Bunun iki nedeni, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana alçalan bir direnç çizgisinden kopuş ve haftalık RSI hareketinin 50’nin üzerinde olması.

Sonuç olarak, kısa vadeli alçalan direnç çizgisinden bir kırılma daha muhtemel görünüyor.

DOGE Fiyatı Uzun Vadeli

Shiba Inu direnci geri kazanamıyor

Shiba Inu fiyatı da azalan direnç çizgisini izledi. SHIB fiyatı, daha düşük bir tepe oluşturup keskin bir şekilde düşmeden önce Ekim ayı sonunda kırılmak için birkaç başarısız girişimde bulundu.

Düşüş aynı zamanda SHIB fiyatını şu anda direnç görevi gören (kırmızı simge) 0.00001 dolar alanının altına çekti. Bölge daha önce Temmuz – Kasım arasında destek görevi görmüştü (yeşil simgeler).

Son 24 saatte yükseliş hareketi başlarken, SHIB fiyatı hâlâ direncin altında işlem görüyor. Ayrıca, günlük RSI 50’nin altında işlem görüyor. Bu nedenle, Shiba Inu hem 0,00001 dolar direncinin hem de alçalan direnç çizgisinin üzerine çıkmadığı sürece eğilim düşüş olarak kabul edilir.

Shiba Inu Direnci

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin