featured

Shiba Inu üzerindeki kara bulutlar dağılmıyor! Yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, günlük zaman diliminde düşüş eğilimi gösteren bir piyasa yapısına sahiptir. Meme coin’in arkasındaki ağırlıklı duygu son zamanlarda olumsuz oldu.

Piyasa lideri olan Bitcoin, bu yazının yazıldığı sırada 16,800 dolar civarında işlem görüyor. Yatırımcı güveni, geçen hafta FTX borsasını çevreleyen dram ve travmanın ardından oldukça düşüktü. Shiba Inu da önemli bir destek noktasının altına düştükten sonra grafiklerde güçlü bir düşüş eğilimi gösterdi.

ABD Dolar Endeksi, 3 Kasım’dan 15 Kasım’a kadar bir miktar zayıflık gördü. Grafiklerdeki geri çekilmesi, Dow Jones ve S&P 500 gibi endekslerin aynı dönemde yaklaşık %8 oranında sıçramasına neden oldu. Kripto piyasası iyi performans göstermeliydi. Ancak FTX dolayısıyla oluşan korku, ilerlemesine gölge düşürdü.

Shiba Inu neler yaşayacak?

Shiba Inu’nun önyargısı şu anda aşağı yönlü. Bu yüzden yatırımcılar short pozisyonları düşünebilir.

22 Haziran’da Shiba Inu, kırmızı kutuyla vurgulanan bir düşüş emri bloğu oluşturdu (Yakın zamanda bir direnç bölgesine çevrildiğinden beri). O zamandan beri, bu bölgenin her yeniden test edilmesi, SHIB fiyatlarında gözle görülür bir sıçrama oluşturdu. Bu sıçramalar hemen olmasa bile, istekli alıcıların bu alanda teklif vermeye devam ettiği gerçeğini vurguladı.

Shiba Inu grafik

Son on gün içinde bu durum değişti. Bir yükseliş emri bloğu olan aynı bölge, geri çevrildi. Ayrıca fiyat, 0,00000943 dolar ve 0,00001048 dolar gibi önemli yatay seviyelerin altındaydı.

4 saatlik fiyat grafiğinde 0,00000967 dolardan 0,0000105 dolara kadar bir düşüş sipariş bloğu tespit edildi. Burası 10 Kasım’da kuruldu.

Aşağıda başka bir yükseliş emri bloğu 0,0000075 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. Shiba Inu’dan olumlu bir tepki beklenebilir. Ancak trendin tersine dönmesi henüz başlamayabilir. RSI, düşüş momentumunu belirtmek için bu yazının yazıldığı sırada nötr 50 işaretinin altına geri döndü. Öte yandan OBV, Haziran ortasından bu yana bir dizi yüksek dip oluşturdu. Bu, Shiba Inu’nun arkasındaki bir birikmeye işaret ediyordu.

Ağ büyümesi büyük bir artış yaşadı

30 günlük MVRV oranı, Kasım ayı başlarında negatif bölgeye düştü. Bu, ortalama olarak kârda olan 30 günlük Shiba Inu sahiplerinin kâr elde ettiğini gösteriyordu. Son satış dalgası, yatırımcıların yine ortalama olarak zarar ettiği anlamına geliyordu. Ağırlıklı duyarlılık metriği de sosyal medyada olumsuz bir görünüm ortaya koydu. Şaşırtıcı bir şekilde, ağ büyüme metriği son günlerde yukarı doğru fırladı.

SHIB the Metaverse, Dunes adlı yeni konsept resmini tanıttı. Ancak bunun yakın gelecekte SHIB fiyatları üzerinde gözle görülür bir etkisinin olması beklenmiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin