featured

Shiba Inu yavaşlayan yakım işlemlerinin ardından, trendi tersine çevirmek için mücadele ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), son 24 saatte %4,25 oranında bir düşüş yaşadı ve 0,00001309 dolara geriledi. Bu da daha önce elde ettiği kazançları kademeli olarak sildiği anlamına geliyor. Bu olumsuz hareket, Shibburn.com’dan alınan verilere göre, şu anda %90,69 olarak sabitlenen yakım oranındaki büyük düşüş tarafından körükleniyor.

Shiba Inu | Overview, Description, Temperament, & Facts | Britannica

Shiba Inu, Dogecoin (DOGE) katili olarak hizmet etmek üzere tasarlanmış bir meme coin’dir. İlk olarak bu amaçla üretilmiş olsa da, yıllar içinde temel vizyonunu ve topluluğun ilgisini genişletti. Gözde meme coin şu anda 7,18 milyar dolarlık piyasa değeriyle 14. en büyük kripto para birimi. Bu da topluluk odaklı bir token olarak ne kadar etkili olduğunun kanıtı.

SHIB, sahte arzını azaltmak için deflasyonist bir strateji benimsemesi açısından Dogecoin’i geçti. Yavaşlayan yanma hızına rağmen, son 24 saatte toplam 2,020,294 adet SHIB token’ı yakıldı. Bu haftanın başlarında yakılan 27,164,707 token, fiyata bir nefes aldırdı.

Shiba Inu

Shiba Inu’nun yakma oranı, fiyatıyla doğru orantılıdır. Şu anda, meme coin’in ciddi bir geri dönüşe ihtiyacı olduğu söylenebilir.

Shiba Inu bir geri dönüş yolu arıyor

Shiba Inu (SHIB), olumlu haberlere dayalı olarak yüksek volatilite yaşamaya yatkın olan çok hassas bir dijital varlıktır. Merakla beklenen Layer-2 protokolü olan Shibarium, ekosistem için bir sonraki büyük şey olduğundan, projenin ilerlemesiyle ilgili sürekli bir güncellemenin iyimserliği canlı tutması ve kısa vadeden orta vadeye doğru eğilimi tersine çevirmesi muhtemeldir.

Shiba Inu’nun tüm cephelerde rekabete liderlik etmesi gerekiyor. Shibarium ile ilgili aktif geliştirme çabalarıyla topluluğun önüne geçmek, yatırımcılar ve bir bütün olarak topluluk kullanıcıları tarafından proaktif bir adım olarak değerlendirilecek.

Topluluğun projeye olan güveninin ve onayının kanıtı olarak gözde meme coin geçen hafta %5,56 oranında bir büyüme kaydetti.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin