Shiba Inu, Temmuz ayında %100 Artış sağlayan temel desteğe dokundu!
Shiba Inu, Temmuz ayında %100 Artış sağlayan temel desteğe dokundu!

Shiba Inu, Temmuz ayında %100 artış sağlayan temel desteğe dokundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu  0,00000994 doların en düşük seviyeye gerilemesinin ardından sonra zayıf bir toparlanma gördü. Shiba Inu, Temmuz ayında neredeyse %100 oranında yükseldiği 0,000009 dolara yakın kilit desteğe dokunduğu için 18 Eylül’de fiyat etiketine kısaca fazladan bir sıfır ekledi. Shiba Inu, 12 Temmuz tarihinde 0,0000098 dolar seviyesinden 14 Ağustosa kadar istikrarlı bir şekilde büyüdü e neredeyse %100 kazandı.

TradingView

Yayınlandığı tarihte, Shiba Inu %10 düşüşle 0,0000102 dolardan işlem görüyordu. Shiba Inu, piyasadaki son fiyat düşüşleriyle birlikte 0,0000099 dolara düştükten sonra zayıf bir toparlanma gördü. Meme coin şu anda işlem gördüğü 0,000010 dolara destek etrafında sallanıyor. Meme coin için destek düşerse bir sonraki durak 0,000007 dolar işaretine yakın olabilir.

Shiba Inu, temel altcoinler düşerken fiyat noktasına sıfır ekledi

Altcoin eğer 0,00007 dolar seviyesine yakın bir düşüş yaşarsa kısa vadede bir yükselişe yol açabilecek bir çift dip formasyonuna yol açabilir. SHIB’yi bir yükseliş trendi için canlandırmak için, alıcıların fiyatı günlük MA 50 bariyerinin 0,0000126 dolardan ve ardından MA 200 bariyerinin 0,0000155 dolardan yukarı itmesi gerekebilir veya fiyat mevcut konsolidasyon aralığına geri dönebilir. Meme coin RSI aşırı satım 30 seviyelerine yaklaşıyor, bu da kısa vadede bir rahatlama sıçramasını beraberinde getirebilir.  Bununla birlikte, mevcut makroekonomik belirsizlik göz önüne alındığında, piyasa tahmini kasvetli olmaya devam ediyor ve bu nedenle teknik göstergeler teste tabi tutulabilir.

Kripto piyasası düşüyor

Yatırımcılar Fed’den 75 baz puan artış bekliyor Bitcoin ve altcoinler düştü. Shiba Inu da genel piyasa hareketlerini taklit ederek %10 düştü. Fed’in iki günlük toplantısının Salı günü başlaması planlanıyor ve çoğu piyasa katılımcısı Fed’in 75 baz puanlık bir artış daha bekliyor. Bazı ekonomistlere göre Fed, faiz oranlarını bir tam puan veya 100 baz puan yükseltebilir.

Ekonomistlerin tahminlerinin aksine, tüketici fiyat endeksi ay için %0,1 ve bir önceki yıla göre %8,3 arttı. Yatırımcılar şimdi Fed’in fiyatlar düşene kadar daha uzun bir süre daha yüksek faiz oranlarını koruyacağını tahmin ediyor. Shiba Inu genel piyasa hareketiyle ilişkili olmaya devam ettiğinden, SHIB’nin bir sonraki fiyat hareketini tahmin etmek için dip seviyelere dikkat etmekte fayda var.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin