Shiba Inu temalı bu yeni meme coin bir günde %2800 sıçradı!
Shiba Inu temalı bu yeni meme coin bir günde %2800 sıçradı!

Shiba Inu temalı bu yeni meme coin bir günde %2800 sıçradı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Toby (SHBT) tokeni, güne %2800’ün üzerinde bir artışla başladıktan sonra bugün kripto pazarını sarstı.

Yazı yazılırken meme coin, %2708,45 artışla 0,0000003226 dolardan işlem görüyordu. Kripto para son 24 saatte 0,0000000007842 dolarlık en düşük seviyesinden 0,0000005623 dolara yükseldi. Meme coin’in yükselişinin nedeni ne?

Meme coin’in yükselişinin arkasındaki itici güç ne?

Bugünkü Shiba Toby (SHBT) fiyat rallisinin ana nedeni henüz bilinmiyor. Ancak, yükselişin belirli bir neden olmaksızın gizli bir pompadan kaynaklandığı görülüyor. Shiba Toby’nin sosyal medyadaki, özellikle Twitter’daki son etkinliği Ocak ayındaydı.

300 bin dolarlık düşük bir piyasa değerine sahip olmasına rağmen meme coin, oyunu olan minimum uygulanabilir ürüne sahip oldukça düşük değerli bir kripto paradır. SHBT tokeni ile ilgili tek endişe, özellikle 15 Ocak ve 15 Şubat arasındaki düşük işlem hacmidir, ancak son 24 saat içinde işlem hacminde 148 bin doların üzerinde bir artış gördü, bu da uzun vadede kripto paranın potansiyeli olduğunu gösteriyor.

Ekibin Shiba Toby’i geliştirmeye devam etmesi ve NFT’lerini piyasaya sürmesinin ardından SHIBT kolayca en az 1 milyon dolarlık bir piyasa değeri elde edebilir.

Shiba Toby (SHBT) Nedir?

Shiba Toby’nin mevcut yükseliş trendini incelemeden önce meme coin’in ne ile ilgili olduğunu açıklamakta fayda var.

Shiba Toby, her satış işlemi için %5’lik bir otomatik yeniden dağıtım ödülü ile Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş Shiba Inu temalı bir meme coin’dir.

“Shiba Toby, son teknoloji kodlamada en iyisini sağlayan, içinde hepsini barındıran üst düzey tokendir. Daha önce hiç olmadığı kadar ödüllendirici bir coin yarattık.”

Kullanıcıların para toplaması için Mario’ya benzer basit bir 2D platforma sahip bir Metaverse oyununa sahiptir. Ödüller henüz uygulanmamış olsa da oyun beta testinde olduğu için kullanıcılar şu anda kontrol edebilir.

Oyun planı PVE ve PVP savaşlarını ile birçok başka özelliği içerecektir. Shiba Toby ayrıca sevimli bir Shiba Inu köpeğini içeren bir NFT koleksiyonu yayınlama yolundadır.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin