Shiba Inu tahmini: Güzel bir sinyal geldi ama çok dikkat etmeniz gerek! İşte sebebi...
Shiba Inu tahmini: Güzel bir sinyal geldi ama çok dikkat etmeniz gerek! İşte sebebi...

Shiba Inu tahmini: Güzel bir sinyal geldi ama çok dikkat etmeniz gerek! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı, üst üste beşinci seansta da yatay hareket etmeye devam ediyor. Fiyat, kritik 50 günlük EMA yakınında destek buldu. Zaten çok oynak bir para birimiyken bir de böyle dar bir alanda bulunduğu için SHIB yatırımcılarına ilk önerimiz, agresif yatırımlar yapmadan önce bu işlem aralığının keskin bir şekilde kırılmasını beklemeleri…

  • SHIB fiyatı bugün olumlu duygularla konsolide oluyor.
  • Günlük grafikte bir yükseliş formasyonu var. Bu da yaklaşmakta olan yükseliş momentumunu gösteriyor.
  • Düşüş, 50 günlük EMA’nın yakınındaki 0,000025 ABD doları ile sınırlandırıldı.

Şu anda SHIB/USD son 24 saatte %0,49 artışla 0,000026 dolardan işlem görüyor. Tokenin 24 saatlik işlem hacmi, CoinMarketcap’a göre %24 kayıpla 836.767.112 dolar seviyesinde bulunuyor.

Günlük grafikte, SHIB’nin fiyatı son birkaç seansta 0.000028 doların altında konsolide oldu. Fiyat, yukarı yönlü bir dönüş formasyonu ‘kupa ve kulp’ oluşturdu. Varlık 0,20 dolar civarında güvenilir destek bulurken, fiyat 0,000029 dolardan geri çekildi.

50 günlük EMA’nın (üstel hareketli ortalama) altına düşme olasılığı daha az mümkün görünüyor. Birden fazla “doji” mum çubuğunun oluşumu, satıcıların hareketli ortalamanın yakınında tükendiğini gözler önüne seriyor.

Formasyonun üst trendinin belirleyici şekilde kırılması halinde, 0.000028 ve 0.000030 dolarlık iki yakın yukarı yönlü hedefi görmemiz olası.

Artışta ve düşüşte en kritik bölgeler hangileri?

Ayrıca, 0.000030 dolar işareti ticaret için çok önemli bir seviye olmaya devam ediyor. Burası aşılırsa ve satın alımlar sürerse 0.000035 dolarlık nihai hedefe doğru gidebilir.

Öte yandan, satış emirlerindeki ani bir yükseliş, varlık üzerindeki yükseliş görünümünü onaylamaya yetmeyebilir. Bu durumda, 50 günlük EMA’nın altına inebilir ve 0,000020 dolardaki destek seviyesini test edebilir.

Shiba Inu için teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, nötr bir sapma ile ortalama çizgisinin üzerinde salınıyor. Göstergedeki herhangi bir artış, yükseliş eğilimini gösterecek.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta çizginin üzerinde işlem görüyor.

Bu arada 1 haftada 3x yapan bir altcoin, biraz düştükten sonra yeni ralliye hazırlanıyor olabilir! Detaylar buradaki haberimizde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin