Shiba Inu yükselecek mi? Shib fiyat analizi shib fiyat göstergesi shib fiyatı

Shiba Inu (SHIB) yükselecek mi 350 günlük ivmesini kurtarabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) fiyatı sonunda uzun vadeli bir desenin destek çizgisine ulaştı. Orada zıplama veya çökme durumu gelecekteki trendi belirleyebilir.

Eğer fiyat çökerse, neredeyse bir yıldır geçerli olan tüm yapı geçersiz olacak. Bu durumda, yeni bir düşüş trendi başlamış olacak. Ancak, fiyat zıplarsa, üçgenin direnç çizgisine kadar yükselecektir.

Shiba Inu fiyatı, uzun vadeli desteğe göz kırpıyor!

Günlük analize göre, Shiba Inu coin’in fiyatı Haziran 2022’den beri simetrik bir üçgen içinde işlem görüyor. Bu belirli desen nötr olarak kabul edilir ve hem yukarı yönlü bir çıkışın hem de aşağı yönlü bir kırılmanın eşit olasılığını gösterir.

8 Mayıs’ta SHIB fiyatı, üçgenin destek çizgisinde zıpladı ve bu çizgi yılın başından beri dokunulmamıştı (yeşil simgeler). Ancak fiyat henüz önemli bir artış başlatmadı.

Shiba Inu (SHIB) Price Movement

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), çelişkili sinyaller sağlıyor. Trader’lar, RSI’ı momentumu değerlendirmek, piyasanın aşırı alım veya aşırı satım durumunda olup olmadığını belirlemek ve bir varlık satın alma veya satma konusunda kararlar vermek için kullanır.

Eğer RSI okuması 50’nin üzerinde ve trend yukarı yönlü ise, bu boğalar için bir avantajı işaret eder. Bunun aksine, okuma 50’nin altındaysa, tam tersi geçerlidir.

Şu anda RSI 50’nin altında ve düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, aşırı satım bölgesine girmiştir. Son sefer bu seviyeye ulaştığında önemli bir yukarı hareket yaşandı (yeşil daire).

SHIB Fiyat Tahmini: Shiba Inu patlama yaşayacak mı?

Kısa vadeli altı saatlik zaman dilimine ilişkin teknik analiz, bu mizah temalı coin’in fiyatının 16 Nisan’dan bu yana düşen bir paralel kanal içinde hareket ettiğini gösteriyor. Bu kanallar genellikle boğa desenleri olarak kabul edilir çünkü genellikle fiyat kırılımlarına yol açarlar.

8 Mayıs’ta Shiba Inu fiyatı, bu desenin destek çizgisinde geri döndü ve uzun bir alt fitil oluşturdu (yeşil simge ile temsil edilir). Fiyat henüz kırılmadığı halde, şu anda kanalın üst kısmında işlem görüyor. Bu genellikle kırılımlara yol açan bir işaret.

Günlük zaman çizelgesine benzer şekilde, altı saatlik Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satım koşullarını gösteriyor ve yakın gelecekte potansiyel bir yukarı hareketi işaret ediyor. Ayrıca, gösterge önemli miktarda boğa ayrışması (yeşil çizgi) üretti.

Bu, fiyat düşüşünün momentum düşüşü tarafından desteklenmediği bir durumdur ve genellikle sert yukarı hareketlere yol açar.

Düşen kanaldan kırılma, uzun vadeli üçgenin direnç çizgisine doğru bir yukarı fiyat hareketini tetiklemesi muhtemeldir ve ortalama fiyat hedefi 0.0000130 dolar olabilir.

Shiba Inu (SHIB) Fiyat Tahmini

Ancak, fiyatın üçgen deseninin destek çizgisinin altına düşmesi durumunda, önemli bir düşüşe ve 0.0000057 dolar civarındaki bir sonraki en yakın destek bölgesine doğru bir harekete yol açabilir.

Bu seviye Haziran 2021’den beri ulaşılmamıştır.

beincyrpto.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin