Shiba Inu (SHIB) yakımları kaldığı yerden devam ediyor!
Shiba Inu (SHIB) yakımları kaldığı yerden devam ediyor!

Shiba Inu (SHIB) yakımları kaldığı yerden devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde Shiba Inu yakım oranlarında artış yaşanıyor. Shibburn web sitesinde yayınlanan verilere göre, son 24 saat içinde SHIB topluluğu yakım oranını %500 kadar arttırdı. Bu arada Shiba Inu, piyasa değeri açısından en iyi iki kripto varlığını geride bıraktı.

Son 24 saat içinde Shiba Inu topluluğu 5.712,508 meme coinin yakımını gerçekleştirdi.  Bu çok büyük bir miktar değil, ancak kabaca 1 milyon dolara denk geliyor.

Genel olarak, son birkaç hafta içinde, yakılan SHIB tokenlerinin miktarı yani harcanamayan cüzdanlara taşınanların miktarı büyük ölçüde düştü. Ekim ayında çoğunlukla her gün ortalama 20 milyon Shiba Inu yakımı gerçekleşti.

Bu düşüş sonbaharda başlarken, yaz aylarında çıkmaz cüzdanlarda kilitlenen günlük meme coin miktarı 200-300 milyon, bazen yarım milyara ulaştı. Haftalar içinde düzenli olarak en az 1 veya 2 milyar SHIB yakıldı.

SHIB’nin piyasa değeri elde edilen verilere göre 13. sırada yer aldığı için şu anda 5.407.323.862 dolar değerinde. Yazım sırasında SHIB fiyatı 0,000009658 dolardan işlem görüyor.

SHIB ile balina krizi

WhaleStats istatistik verilerine göre cüzdan takipçisi, balinaların SHIB tokeninde bir tür hayal kırıklığına uğradığını gösteriyor. Ethereum’daki en büyük 100 balina tarafından tutulan SHIB’nin toplam yükü 100 milyon dolardan az USD eşdeğeri 82.854.494 dolar.

Ancak hem bu hafta hem de geçen hafta, anonim balinalar bir trilyondan fazla SHIB transfer etti. Bu hafta bir balina adresi para çekme işlemlerini askıya almadan hemen önce FTX borsasından yaklaşık 1,2 trilyon Shiba Inu çekti.

Borsa, kendisine bağlı Alameda ticaret firmasının mali sıkıntıları nedeniyle iflas ilan edildi. FTX’in büyük bir rakibi olan Binance, önce onu kurtarmayı teklif etti. Ancak daha sonra FTX US ile birlikte FTX satın alamadığı için anlaşmadan çekildi.

Şimdi, yakın zamanda Huobi borsasında önemli bir hisse satın alan Justin Sun, FTX ile birlikte TRX, BTT ve TRON’a bağlı diğer tokenlerin yanı sıra Huobi’nin HT’sinin perakende sahipleri tarafından geri çekilmesini sağlayacak bir çözüm üzerinde çalışmaları sürdürüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin