Shiba Inu (SHIB) yakım oranı %345 arttı! İşte detaylar
Shiba Inu (SHIB) yakım oranı %345 arttı! İşte detaylar

Shiba Inu (SHIB) yakım oranı %345 arttı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Başka bir büyük SHIB yığını Amazon aracılığıyla “SHIB ordusunun cebinden ekstra para” olmadan yakıldı.  Amazon 15 milyon SHIB yakmaya yardımcı oldu.  Böylece SHIB yanma oranı %345,52 arttı. Çevrimiçi mağazasından elde ettiği kârın bir kısmını kullanarak düzenli olarak Shiba Inu tokenlerini yakan oyun geliştiricisi Travis Johnson, bu ay içinde, ortaklık programı aracılığıyla yaklaşık 15 milyon Shiba Inu’yu yakmayı başardığını paylaşmak için Twitter’a gitti.

Johnson, Amazon’un satışlardan kâr elde etmek için sunduğu fırsat sayesinde, Ağustos ayında şimdiye kadar 220 dolar olarak değerlendirilen dolaşımdaki arzdan 14.804,845 SHIB’yi çıkarmayı başardığını tweetledi.

Shiba Inu yakımı hız kesmeden devam ediyor

Bu parayı ortaklık programından bir komisyon olarak kazandığından,Shiba Inu yakımı için para harcanmadığını belirtti. Özellikle 16 Ağustos’ta, daha önceki bir tweet’e göre Johnson, Amazon programı aracılığıyla 1 milyon SHIB’nin biraz üzerinde olan 15 dolar kazanmayı başardı. Bu meme coinlerin Pazar günü Johnson’ın cep telefonu oyunlarından elde edilen reklam gelirleriyle satın alınan diğer paralarla birlikte yakılacağı açıklandı.  Genel olarak, Çarşamba günü yayınlanan bir tweet’e göre Amazon’un SHIB yakımı için güçlü olduğu vurgulanıyor.

Özellikle 14 Ağustos Pazar günü, Amazon’un bağlı kuruluş programı, kaldırılan 39.555.189 tokenin katkıda bulunarak Johnson’ın SHIB’yi yakmasına yardımcı oldu. Amazon ve SHIB’yi satın almak ve yakmak için diğer para kaynakları sayesinde Johnson, Temmuz’u bu ay yüzde 30 oranında yenebileceğine inanıyor.

Başka bir SHIB yakım platformu tarafından yakın zamanda atılan bir tweet’e göre, SHIB yanma oranı düne kıyasla şaşırtıcı bir şekilde %345,52 oranında artış kaydetti.  Shibburn, son 24 saat içinde 10 işlemle toplam 64.506,471 meme coinin yakıldığını ve bu SHIB’lerin harcanamaz cüzdanlara taşındığını bildirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin