Shiba Inu (SHIB), uzun vadeli yatırımcıların çoğunluğu önemli kârlar elde ediyor
Shiba Inu (SHIB), uzun vadeli yatırımcıların çoğunluğu önemli kârlar elde ediyor

Shiba Inu (SHIB), uzun vadeli yatırımcıların çoğunluğu önemli kârlar elde ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu son fiyat dalgalanmasına rağmen uzun vadeli yatırımcılar şaşırtıcı oranlarda kâr elde etti. Elde edilen verilere göre, SHIB sahiplerinin %69’u (688.89K adrese eşittir) şu anda kazanç elde etmiş görünüyor. Shiba Inu yatırımcılarının %10’u (94.4K adres) başa baş ve %21’i (210.17K adres) zarar etti. para kaybetti.

Ayrıca, SHIB 0,000039 ile 0.000052 dolar aralığında işlem gördüğünde satın alanların %39,2’si (48.46K adres) kârlı, %60,6’sı (74.81K adres) zararda. Son 24 saatte, 100.000 dolarını aşan zincir içi SHIB işlemlerin toplam düzeltilmiş toplam hacim 1.54 milyar dolara ulaştı.

Bu, A adresinden B adresine 100000 $ gönderilmişse ve B adresi fonları A adresine geri göndermişse, düzeltilmiş toplam hacmin sıfır olacağı anlamına gelir. Bu, belirli bir günde balinalar ve kurumsal yatırımcılar tarafından işlem gören toplam miktarın bir göstergesidir. Son yedi gün içinde, SHIB’de toplam işlem hacminin %1’inden fazlasını satın alan 117 yatırımcı ve toplam işlem hacminin %1’inden fazlasını satan 177 yatırımcı oldu.

Birim başı SHIB tokenin tutulma süresi 4,4 ay olarak hesaplandı. Hodler olarak adlandırılan biri yıl ve üstü süre tokenlerini elde tutan 88 adres bulunuyor. SHIB’lerini 1 ile 12 ay tutan 768.240 adres bulunuyor. SHIB’lerini bir aydan daha kısa bir süre tutan 225.140 adres var.

SHIB, 28 Ekim 2021 tarihnde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra Kasım ayında önemli sıçrama kaydetti.  Fiyatın hızlı artışı hızlı alım ve satımları teşvik etti.

SHIB’nin düşük fiyatı, kaybedecek çok parası olmayan yatırımcılar tarafından çekici hale gelmesini sağlıyor.

Shiba Inu ilk 99 kripto paradan daha fazla kâr etti!

Dün Shiba Inu, piyasa değeri ile diğer ilk 99 kripto paranın önüne geçerek en fazla kazancı elde etti. Bugün ise düşüş gösterdi. Elde edilen verilere göre, yazının yazıldığı sırada verilerin düşüş eğiliminde olduğu sonucuna ulaşılıyor.

Kraken, SHIB’yi 1 Aralık 2021 Salı günü listesine aldı. Bu karar SHIB fiyatının artmasını sağladı. Gemini, Binance ve KuCoin zaten SHIB’yi ekledi, Shibswap ise birçok SHIB içeren bir DEX platformu olarak yer alıyor. NFT’ler ayrıca Ethereum blokchain üzerinde basılıyor.

Shiba Inugeliştiriciler, meta veri tabanında token için bir yer görüyor ve kısa süre önce, oyundan kazanılan oyun seçeneklerini keşfederek faydasını bir meme tokeninin ötesinde artırmak için eski Activision Teknoloji Başkan Yardımcısı David Volk’u işe aldığını açıkladı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin