Shiba Inu (SHIB) topluluğu yakım işlemine devam ediyor!
Shiba Inu (SHIB) topluluğu yakım işlemine devam ediyor!

Shiba Inu (SHIB) topluluğu yakım işlemine devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu yakımları yavaş tempoda olsa da devam ediyor. Shiba Inu topluluğu, 24 saat içinde 125.34 milyon Shiba Inu’yu (SHIB) yaktı. Oyun geliştiricisi Travis Johnson’ın SHIB Super Store’u, Burn Show’u önden, geçen gün aktif olmyan hesaba 49.5 milyon SHIB göndererek yönetti. SHIB Burn izleyicisi Shibburn.com, Shiba Inu meraklılarının son 24 saat içinde 11 işlemle toplam 125.342.401 (125.34M) SHIB yaktığını bildirdi.

Shiba Inu yakımı devam ediyor

21 Ağustos’ta Travis Johnson’ın SHIB Süper Mağazası, meme coin’i kripto para yakımını gerçekleştirdi. Topluluk liderliğindeki yakma girişimi, önemli bir işlemle 49.55 Milyon Shiba Inu’nun yakım işlemini gerçekleştirdi.

Kasım 2021’den bu yana, Travis Johnson’ın SHIB Süper Mağazası, toplamda 2.74 Milyar Shiba Inu tokenini yok etti. Haftalık olarak, Shiba Inu topluluğu yedi gün içinde 106 ayrı işlemle 582.646,458 (582.64M) tokeni kalıcı olarak kaldırdı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin