Shiba Inu (SHIB) kullanıcı sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!
Shiba Inu (SHIB) kullanıcı sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

Shiba Inu (SHIB) kullanıcı sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina hareketlerini izleme platformu olan WhaleStats, Shiba Inu ile ilgili yeni bir rekor paylaştı. Shiba Inu sahiplerinin sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını Twitter üzerinden yayınladı.

Bu arada, en büyük 1000 Ethereum yatırımcısı 2,6 milyon dolardan fazla SHIB’ye sahip. Ayrıca 1,18 milyondan fazla kullanıcı tarafından tutulan SHIB tokeni bulunuyor.

Yukarıda belirtilen veri toplayıcıya göre, Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1,18 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Toplam SHIB sahibi sayısı şimdi 1.180,140 adet olarak belirlendi.

Ethereum balinaları bu iki altcoini biriktiriyor

Ayrıca, 18 Şubat tarihli tweet, en büyük Ethereum balinalarının şu anda 18.266.568.894,208 meme tokenine sahip olduğunu belirtiyor. Bu, itibari para cinsinden 2.604.410,281 dolara denk geliyor.

Ancak gerçek Whalestats web sitesinden alınan veriler, ETH balinaları tarafından tutulan gerçek SHIB miktarının çok daha az olduğunu ve 1.085.338,606 $ değerinde olduğunu ortaya koyuyor. Bu, holdinglerinin yüzde 11,79’unu oluşturuyor. Diğer taraftan balinaların diğer gözdesi olan FTX token ise portföylerin yüzde 16,68’ini temsil ediyor. FTX token ayrıca 1.535.222,527 dolar değerinde olduğu için bu yatırımcıların cüzdanlarında daha fazla dijital alan kaplıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin