Shiba topluluğu büyürken ABD’nin köklü kripto borsasından destek geldi
Shiba topluluğu büyürken ABD’nin köklü kripto borsasından destek geldi

Shiba Inu (SHIB), günlük ticaret hacmi Ethereum’u geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para borsası Robin Hood’ta, Shiba Inu günlük ticaret hacmi Ethereum ve Solana’yı aştı. Kısa bir süre önce Instagram hikayesinde SHIB listesi yayınlandı fakat henz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ethereum balinaları, şaka amaçlı paranın zincir üzerindeki etkinliği patladıkça SHIB birikimine devam ediyor. Bir Shiba Inu balinası varlıklarını dört yeni cüzdana taşıdı.

Shiba Inu tokeninin zincir içi etkinliği, SHIB günlük ticaret hacminin Binance’de Ethereum, Solana ve Binance Coin’i geçmesiyle büyük bir yükseliş yaşadı. Son olarak Robinhood listelemesi haberleri, spot borsalarda SHIB ticaret hacmindeki artışı ateşledi.

SHIB accumulation by Ethereum whale

Kripto veri toplayıcı CoinGecko’dan elde edilen verilere göre SHIB için günlük ticaret hacmi (24 saat), USD Tether piyasalarındaki Ethereum, Binance Coin, Solana, Dogecoin ve diğer projelerin önüne geçti.

Shiba Inu tokeninin Robinhood’da listelendiğine dair söylentiler, geçen ay tokenin fiyatını önemli oranda yükseltmişti. Komisyonsuz borsa kısa süre önce bir Instagram hikayesinde Shiba Inu tokeniyle ilgili bir soru yayınladı ve yaklaşmakta olan SHIB listesiyle ilgili söylentilerin de artmasına sebep oldu. SHIB topluluğu Change.org’da tokenin Robinhood’da listelenmesi için 500.000 imza topladı ve platformdaki en popüler imzalardan biri haline getirdi.

Destekçiler tokeni balina cüzdanları tarafından yoğun bir şekilde yoğunlaşması nedeniyle eleştirirken, büyük cüzdan yatırımcıları SHIB birikimine devam ediyor. Bir Ethereum balinası yakın zamanda portföylerine 153 milyar SHIB tokeni ekledi.

Gizemli Shiba Inu balinası varlıklarını taşımaya başladı

Bununlar birlikte düzenli balinaların birikimi SHIB’de fiyat yükselişine katkı sağladı. Shiba-Inu temalı kripto para tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

Gizemli SHIB balinası Ağustos 2020’de 8.000 dolarlık SHIB token alımından 5 milyar dolar kâr elde etmişti. Bu balina varlıklarını dört ayrı cüzdana taşıdı. Yeni cüzdanlar borsalarla ilişkili değil ve uzmanlar SHIB balinası tarafından bir hamle bekliyor. Cüzdan bir yıldan fazla bir süre hareketsiz kalmıştı ve 3 Kasım’da SHIB token varlıklarını taşımaya başladı.

“TheFinanceValueGuy” adlı YouTube kanalındaki bir kripto para analisti, kısa süre önce SHIB fiyat trendini analiz etti. Analist, SHIB tokeninin geçmişte birkaç kez 0,0005 dolardan meşhur bir şekilde sıçradığını ifade etti.

Analist, balina hesaplarından gelen satış baskısının SHIB fiyatındaki son düşüşü tetiklemesinde önemli bir neden olarak görüyor. SHIB ve DOGE fiyat trendlerinde benzerlikler gösteren analist, Shiba Inu’nun tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını düşünüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Elbistan mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin