Shiba Inu (SHIB) balinalar tarafından toplanmaya başladı!
Shiba Inu (SHIB) balinalar tarafından toplanmaya başladı!

Shiba Inu (SHIB) balinalar tarafından toplanmaya başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı yükseltmek için çabalarken en büyük balinalar tarafından toplanmaya başladı. Jim Cramer Shiba Inu almayacağını açıklamasının ardından balinalar meme tokeni almaya başladı.

Jim Cramer, SHIB ve DOGE almamaları konusunda uyardı

WhaleStats balina izleme platformu son iki gün içinde en büyük Ethereum balinalarının 8 milyon dolar değerinde Shiba Inu meme coin aldığını takipçilerine duyurdu.  CNBC’den Jim Cramer’in yatırımcıları genel olarak kripto paraları özellikle SHIB ve DOGE satın almamaları konusunda uyarmasından birkaç gün sonra gerçekleşti.

Geçen hafta SHIB’nin fiyatı, büyük bir yeşil mum bastıktan ve dört saatlik MA 200’ün ötesine geçmeye çalıştıktan sonra yukarı yönlü hareketini sürdürmeye çalışıyor.

Balinalar 643 milyar Shiba Inu ekledi

WhaleStats tarafından yakın zamanda atılan bir tweete göre, hafta sonu boyunca balinaların SHIB miktarı 8.000.000 dolar gibi önemli bir artış gösterdi. Bu, 643.086.816.720 denk geliyor. Geçen haftanın sonunda, en büyük 500 cüzdan ikinci en büyük meme coini 147 milyon doların biraz üzerinde tutuldu. Elde edilen verilere göre 155.359.382 dolarlık SHIB’ye sahipler.

Cuma ve Cumartesi günleri, anonim cüzdanlar da büyük miktarda SHIB alımı gerçekleştirdi. Anonim balina 114.952.894.138 Shiba Inu’yu satın aldı ve ardından onu Binance’de satması için farklı balinalar tarafından yapılan diğer üç büyük SHIB işlemiyle birlikte gönderdi.

Jim Cramer, SHIB ve DOGE almamaları konusunda uyarıda bulundu. CNBC’nin Mad Money programına ev sahipliği yapan Jim Cramer, geçen hafta yatırımcıların paralarını riskli varlıklara yatırmaktan kaçınmaları gerektiğini söyledi. Fed Başkanı Jerome Powell’ın Merkez Bankası’nın sıkı para politikalarını devam edeceğini düşündüğünü belirtti.

Cumartesi günü, Twitter’da “Supershib Store” hesabı tarafından temsil edilen oyun geliştiricisi Travis Johnson’ın online mağazasının 1 milyar Shiba Inu’luk bir çekiliş başlattığını duyurdu. Ayrıca her üç ikinciye 100.000.000 SHIB vereceğini duyurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin