Shiba Inu (SHIB), artan yakım oranına ve büyük işlemlere rağmen düşüyor!
Shiba Inu (SHIB), artan yakım oranına ve büyük işlemlere rağmen düşüyor!

Shiba Inu (SHIB), artan yakım oranına ve büyük işlemlere rağmen düşüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto sektörü, bir zamanlar dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan FTX’in çöküşünün uzun süreli sonuçlarına katlanmaya devam ediyor ve meme token Shiba Inu son olumlu gelişmelere rağmen düşüş kanalından çıkamıyor.

Yazım sırasında Shiba Inu, son 24 saatte %4,39’luk düşüşün ardından 0,000008861 dolardan işlem görüyor. 12 Aralık’ta alınan verilere göre, meme coin 4.87 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

Olumlu gelişmeler fiyatı hareket ettiremiyor

Merkezi olmayan finans (DeFi) varlığı, Aralık ayında 7.000’den fazla yatırımcının eklenmesi ve bir günde %300 artışla 100.000 doları aşan işlemlerin gösterdiği gibi, önemli yatırımcı ilgisi çekmesine rağmen bu düşüşleri kaydediyor.

Ayrıca, Shiba Inu yakım hareketlerini takip eden Shibburn platformundan alınan verilere göre, SHIB’nin yakma oranı 11 Aralık tarihinde %2.350’lik bir artışla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Shiba Inu ekibi, dolaşımdaki SHIB token miktarını azaltmak ve fiyatı artırmak için yakma mekanizmasını tanıttı, ancak son yakım oranları fiyat üzerinde henüz bir etki yaratmadı.

SHIB fiyat tahminleri

Bu arada, bir algoritma sistemi, SHIB’nin 31 Aralık 2022’de ortalama 0,000008 dolarlık bir fiyatla el değiştireceğini tahmin etti; bu, 7 Aralık 2022’de bildirilen önceki tahmin olan 0,00001 dolardan biraz daha düşük bir seviyedir.

2022’nin son tahminleri açısından, algoritma ayrıca ortalama fiyatı 0,000008 dolar olarak belirlerken, başka bir platformun Kasım ayı sonundaki tahminleri 0,000009 dolar olarak gerçekleşti. Şu anda platform, SHIB’nin 25 Aralık 2022’ye kadar 0,00001405 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin