Meme coinler piyasayı ele aldı: 2021 yılında patlama yaşadı
Meme coinler piyasayı ele aldı: 2021 yılında patlama yaşadı

Shiba Inu, sermaye değerinde Dogecoin’i yakaladı: Peki, fiyat olarak yakalayabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasalarının düşük performans gösterdiği dönemde Shiba Inu yükselişiyle herkesin dikkatini çekti. Shiba Inu yükselişine katalizör olan birçok nedenden dolayı ilgi odağı olarak kalmaya devam ediyor.

En çok konuşulan konu ise elbette SHIB tokeninin fiyatındaki muazzam artış. Geçen hafta %40’ın üzerinde bir rallinin ardından Shiba Inu, Elon Musk’ın tweetiyle kısa bir süre yüzde 10 geriledi. Elon Musk elinde hiç shiba tutmadığını yazdıktan sonra gelen bu kısa süreli düşüşün ardından yükseliş devam etti.

O zamandan beri yükselişine devam eden şaka temalı kripto para, ilk 10 kripto para arasında girdi ve şimdi Dogecoin’i tahtından kalıcı olarak indirip indiremeyeceği konuşuluyor.

SHIB, kripto para piyasası sıralamasında 9. sırada olmasına rağmen, sıralamadaki yerini yükseltmek için şimdi  30 milyar dolardan fazla eklemesi gerekecek. Bunun ne kadar süreceğine bakılmaksızın, Shib sahipleri oldukça iyimser ve Shiba Inu’nun yakında ilk 5 kripto varlığı haline geleceği konusunda çok olumlular.

Bununla birlikte, popüler piyasa analistleri “IncomeSharks” gibi şüpheciler ağırlığını koymaya başlıyor. Yakın tarihli bir tweette, Shiba Inu’nun Dogecoin’in piyasa değerini aşmış olsa da, fiyat olarak da aynı şeyin gerçekleşmesinin pek olası olmadığını açıkladı.

Toplulukta tartışmalara yol açan yorumunda şunları söyledi:

SHIB, piyasa değerinde DOGE’yi yenebilir, ancak fiyat olarak ona yaklaşacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 394 TRİLYON coin var! 0,01 dolarda bile 4 trilyonluk bir piyasa değerinin üzerinde olması gerekir (tüm kripto sermayesinden 2 kat daha büyük). İnsanlar gerçekten BTC’den 4 kat daha büyük olacağını düşünüyorlar mı?

Onun mantığı, birçok insanın artık yakılamayan kripto paraya zaten sahip olmasıyla bağlantılı. Bu nedenle, aşırı arz fiyat artışını engelleyebilir. Ek olarak, varlığın fiyatı önemli bir artış gösterse bile, SHIB sahiplerinin muhtemelen biraz erken satış yapacaklarını savunuyor.

Bu arada, Shiba Inu destekçileri, düşüş duygularının onları kızdırmasına izin vermeyi reddediyor. Bir kullanıcı, piyasanın Doge’un ilerleyişi konusunda ne kadar şüpheci olduğuna işaret ederek biraz hafıza tazeledi:

İnsanların DOGE için aynı şeyi söylediğini hatırlıyorum “asla 1$ olmayacak, bu da piyasa değerinin şundan fazla olacağı anlamına gelir ve daha fazla değere ve çalışan ürünlere sahip olan kripto para” ve bakın….. O zaman aldım ve bugün bir milyoner oldum.

Başka bir kullanıcı, SHIB’nin değerindeki anlamın fiyatının ötesine geçtiğini belirtti:

SHIB’nin 0,01 dolara vurmasının ne önemi var? Büyümeye karşı şimdi fiyata bakın. 0,01$’ı bulmak zorunda değil. DOGE’nin 0 yardımcı programı ile sınırsız kaynağı var. Shib’in yanma programı var, sınırlı tedarik, Shibaswap, nfts, blok zinciri geliyor, sabit para geliyor, kemik, tasma, AAA oyunu geliyor.

Bu arada, şu an Shiba Inu boğaları, varlık 7 gün içinde hala %50’nin üzerinde olduğu için herhangi bir devasa düzeltmeye direnebildi. Uzun vadede, analistler SHIB’nin fiyatından başka bir 0 daha atmasını bekliyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin