Shiba Inu kan kaybediyor! Kazanımlarının resmen sildi

Shiba Inu kan kaybediyor! Kazanımlarını resmen sildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), Bitstamp borsasında birkaç ayın en düşük seviyesi olan 0.00002537’ye düşerek yine zor bir gün geçiriyor. Popüler şaka tabanlı kripto para Ekim ayındaki ATH’sinden bu yana %70’ten fazla değer kaybetti.

Shiba Inu (SHIB) Ekim rallisini resmen sildi

SHIB fiyatı
Shiba Inu fiyatı

Şimdi, yatırım topluluğunu sevinç içinde bırakan Ekim ayı sonundaki rallisi tamamen gitti. 28 Ekim’de SHIB, sadece altı günde %210’dan fazla artarak 0,00008616 dolarlık ATH’sine sıçradı. O dönemde meme coin, fiyattan bir sıfır daha silmeye yakın gözüküyordu.

Ardından ralli durma noktasına geldi. Bir dizi borsa listesine, yatırımcı benimseme kilometre taşlarına ve tokenin genişleyen ekosistemindeki yeni gelişmelere rağmen, Shiba Inu rayına oturamadı ve uyuşuk fiyat performansını sürdürdü.

IntoTheBlock verilerine göre, token şimdi tüm zamanların en yüksek seviyesinden %70’ten fazla düşük işlem görüyor. Ayrıca, SHIB sahiplerinin çoğu tokenlerini kayıpla tutuyor.

Bitmex CEO’su: altcoinler %90 değer kaybedebilir

ABD Federal Rezerv’inin (FED) hızla artan enflasyon seviyesiyle mücadele etmek için birçok kez faiz artırımına gideceğine dair beklentiler, hisse senedi piyasalarını hırpaladı. Teknoloji ağırlıklı Nasdaq endeksi, yazı yazılırken %2’nin üzerinde düştü.

Bitcoin (BTC), 21 Eylül’den bu yana ilk kez psikolojik olarak önemli olan 40.000 doların altına düşerek bir borsa koruması olarak performans gösteremiyor. İkinci en büyük kripto para olan Ethereum (ETH) da Eylül ayından bu yana ilk kez 3.000 doların altına düştü.

Başka bir çok yıllı ayı piyasasının giderek daha olası hale gelmesiyle, birden fazla analist, en büyük iki kripto para biriminin, fiyatları serbest düşmeye başlayabilecek alternatif kriptolara kıyasla çok daha güvenli bahisler olduğunu iddia ediyor. eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes kısa süre önce Fed’in giderek agresifleşmesi durumunda altcoinlerin %90’a kadar düşebileceğini öngörmüştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin