Shiba Inu sahipleri dikkat! Popüler meme tokeni yine düşüş tehlikesiyle mi karşı karşıya?
Shiba Inu sahipleri dikkat! Popüler meme tokeni yine düşüş tehlikesiyle mi karşı karşıya?

Shiba Inu sahipleri dikkat! Popüler meme tokeni yine düşüş tehlikesiyle mi karşı karşıya?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında devam eden düşüş trendiyle birlikte, popüler meme tokeni Shiba Inu yaklaşık iki aydır ciddi satışlara maruz kaldı. Belirgin yüksekler ve alçalan dipler, piyasa duyarlılığının rallilerde satışı takip ettiğini gösteriyor. Ayrıca, teknik grafik, fiyatın dar bir aralıkta hareket ettiğini yansıtıyor. Teknik analizdeki bu aktivite, düşen bir kama deseninin oluşumunu ortaya çıkardı.

Anahtar noktaları:

  • Direnç çizgisinden aşağı yönlü bir kırılma gerçekleşirse, 0,00001 dolarlık desteğin altına keskin bir düşüş olabilir.
  • Orta çizginin altında uzanan MACD göstergesi eğimleri, satıcı baskınlığına işaret ediyor.
  • Shiba Inu kripto parasının gün içi işlem hacmi, %30’luk bir kazançla 199.4 milyon dolardır.

Shiba Inu Chart

Piyasanın güçlü bir belirsizlikle karşı karşıya kalmasıyla, Shiba Inu fiyatı, 0,000017 dolarlık bir direnç trend çizgisi ile dalgalanıyor. Bu konsolidasyon sırasında kısa gövdeli mumlar, piyasa katılımcıları arasında kararsızlığa işaret etse de, bu mumlara bağlı olarak yüksek fiyatların reddedilmesi aktif satışı yansıtıyor.

Bu nedenle, bu formasyona yanıt olarak, altcoin bu trend çizgisinden dönmeli ve yeni bir ayı döngüsünü tetiklemelidir. Potansiyel düşüş, 0,0000103 ve 0,00000975 dolarlık acil desteği kırmalıdır. Ancak, geri dönüş sonrası düşüş, teknik kuruluma göre 0,00000885 dolar olan destek trend çizgisine ulaşmalı. Bu hareket, piyasa değerinde %20’lik bir düşüşe neden olabilir.

Aksine, düşen kama modelinin gerçek doğası, güçlü bir yön rallisi sunar. Bu nedenle, Shiba Inu fiyatı aşırı eğilim direncinin üzerine çıkarsa, düşüşün satın alındığına işaret edecektir.

İdeal koşullar altında, bu model kırılması meme tokeni 0,00001482 dolar işaretine götürmeli.

Teknik gösterge

EMA’lar: Düşen EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), yerleşik bir düşüş trendini vurgular. Ayrıca, 20 günlük EMA, yatay fiyat hareketine sürekli direnç gösteriyor.

MACD göstergesi: MACD’deki yükseliş geçişine rağmen önemli bir yayılma yok ve sinyal çizgileri alıcıların zayıf olduğunu gösteriyor.

Direnç seviyeleri: 0,0000117 dolar ve 0,0000135 dolar

Destek seviyeleri: 0,00000975 dolar ve 0,000001030 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin