1 milyar Shiba Inu fiyatı yakıldı: Peki bu bir kırılmayı tetiklemek için yeterli mi?
1 milyar Shiba Inu fiyatı yakıldı: Peki bu bir kırılmayı tetiklemek için yeterli mi?

Shiba Inu’da rüzgarın yönü değişiyor, yakımlar artıyor! SHIB fiyatı için bu senaryo bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Topluluk ve yatırımcılar SHIB’i yakım cüzdanlarına gönderirken, Shiba Inu fiyatı düşüşten kurtulabilir. 22 Mart 2022’de 24 saatlik bir süre içinde 1,02 milyardan fazla SHIB tokeni yakıldı.

Shiba Inu fiyatı büyük bir hamle için hazırlandı

Shiba Inu fiyatı, dolaşımdaki kripto para arzı azalmaya devam ettiği için geçen hafta %8 artış kaydetti. 22 Mart 2022’de 24 saat içinde 1,02 milyardan fazla SHIB jetonu ölü cüzdanlara gönderildi ve dolaşımdan çekildi.

Nisan ortasındaki yanma potasına ek 244,5 milyon Shiba Inu tokeni gönderildi ve kripto para arzını daha da azalttı. Bir kripto para ödeme ağ geçidi olan NOWPayments, tüccarların karlarının bir kısmını Shiba Inu’da yakmalarına izin veren yeni bir özellik tanıttı.

Ödeme ağ geçidini kullanan satıcılar, tokenleri yakmak için bir yüzde işaretlemesi seçebiliyor ve bu tokenler otomatik olarak ölü bir cüzdana gönderiliyor.

Dolaşımdan çekilen Shiba Inu tokenleri, dolaşımdaki SHIB arzını azaltma ve dolaşımdaki arzın değerini artırma taahhüdü olarak “cehennem” cüzdanlarına gönderilir.

1 milyardan fazla token yok edildi

411’den fazla işlem, 1,02 milyardan fazla SHIB jetonu yok edildi, bu da 24.296 dolara eşdeğer. Bugüne kadar 9,6 milyar dolar değerinde toplam 410 trilyon Shiba Inu tokeni yakıldı.

Fiyatta kırılma öngörülüyor

FXStreet analistleri Shiba Inu fiyatında %30’luk bir artış öngörüyor. Analistler, Shiba Inu fiyat grafiğinin 0,000026 doları test etmeye hazır olduğunu gösterdiğini belirtiyor. Önümüzdeki Ichimoku bulutu zayıf olduğu için analistler, çok fazla direnç kalmadığını ve Shiba Inu’nun bir yükseliş trendine girebileceğini savunuyorlar.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin