featured

Shiba Inu fiyatının yeni ralliler için ETH balina desteğinden fazlasına ihtiyacı var! İşte yükseliş şartları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB) fiyatı, piyasadaki genel düşüş eğilimi ile birlikte bugün %8 oranında değer kaybetti. Geri dönüş için neye ihtiyacı var?

7 Kasım’da haftaya düşüş eğilimi için başlangıç yapan gözde meme coin, Ekim sonunda oldukça başarılı olan en iyi kripto para birimleri ile birlikte değer kaybetmeye başladı. Ancak Shiba Inu fiyat hareketi, daha büyük düşüş ihtimallerine rağmen saatlik grafikte bazı kazanımlar elde etti.

Son zamanlarda, SHIB yakma işlemleri ve token birikimleri meme coin’in fiyatı lehine hareket etti. Peki balinalar ve yakım işlemleri bu sefer de fiyatı kurtarabilir mi?

40M Shiba Inu token’ı yakıldı

Shibburn’den yakın zamanda yapılan bir güncelleme, son 24 saat içinde toplam 40,128,196 adet SHIB token’ının yakıldığını söyledi.

Shiba Inu

Ekim ayının sonlarında, Shiba Inu’nun yanma oranı %1,800 gibi devasa bir artış gösterdi. Özellikle, Eylül ayına kadar aylık bazda yaklaşık 4 milyarlık bir yakım oranı ortalaması vardı. Ancak, yakım işlemleri o zamandan beri düz bir zeminde ilerledi.

Gözde meme coin’in fiyatının Ekim ayı sonunda ivme kazanmasına rağmen, yanma hızı önemli ölçüde etkilendi. 8 Kasım’da SHIB token’larının 24 saatlik yanma oranı neredeyse %58 oranında düşüş yaşadı.

Son yakım işlemi ile bugüne kadar yakılan toplam SHIB token sayısı 410 trilyonun üzerine çıktı.

Yanan token’lar arzı azaltmayı, böylece fiyat ve talebi etkilemeyi amaçlar. Ancak, bu her zaman fiyat hareketi için iyi sonuçlanmadı. CoinMarketCap verileri bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu fiyatının 0,00001093 dolar civarında işlem gördüğünü gösteriyor. Bu da son 24 saatte %7,77 oranında düşüş yaşandığı anlamına geliyor.

Bununla birlikte, meme coin’in 24 saatlik hacimleri, son güne göre %12’lik bir artışla 471 milyon dolar kaydedildi.

Ethereum balinalarının hâlâ gözdesi

SHIB fiyatı için, 0,0000100 dolar seviyesi önemli bir destek ve direnç noktası görevi gördü. Shiba Inu’nun günlük fiyat grafiği, fiyatın son üç gün içinde 0,0000120 dolar seviyesinden neredeyse %16 oranında düşüş yaşadığını gösteriyor.

 

Meme coin’in ağırlıklı sosyal duyarlılığı olumlu olsa da, fazla hareket etmemişti. Ek olarak, Shiba Inu’nun sosyal hacimleri, fiyatların daha düşük seviyelere taşınmasının ardından düştü.

Shiba Inu’nun CoinMarketCap’teki günlük ticaret hacimlerinde hafif bir artış var. Ancak bu aynı zamanda fiyat momentumu düşüşe geçtiği için Shiba Inu tasfiyelerini de gösterebilir.

Bununla birlikte, ilginç bir şekilde düşüş eğilimine rağmen, Ethereum balinaları hâlâ SHIB token’larını biriktirmeye devam ediyor.  WhaleStats’tan elde edilen veriler, en iyi 2,000 ETH balinasının, 102 milyon doların üzerinde SHIB token’ına sahip olduğunu gösteriyor.

ETH balinaları SHIB fiyat ivmesine yardımcı olabilse de, bazı perakende destekleri daha kritiktir.

SHIB’nin adres varlıklarına bir bakış atıldığında elinde tutmaya devam eden yatırımcıların sayısının %53,94 oranında arttığını görebiliriz.

Alıcılar biraz hareketlenirse Shiba Inu fiyatı yeniden 0,0000120 dolar seviyesini ziyaret edebilir. Ancak 0,0000100 dolar seviyesi şimdilik bir destek noktası görevi görüyor. Bunun altında bir düşüş, potansiyel olarak daha fazla satışlara yol açabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin