Shiba Inu oyunu kendini geliştirmeye devam ediyor: İşte yeni detaylar…

Shiba Inu oyunu kendini geliştirmeye devam ediyor: İşte yeni detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin’lerin arasında kendine güçlü yer bulan Shiba Inu, yaptığı yenilikler projeyi farklı kılıyor. Sadece yeniliklerle yetinmeyen ekip ve geliştirici Kusama üstüne bir de geliştirmelerle dikkat çekiyor. Son olarak hafta içinde start verilen Shiba Inu oyunu için yeni bir rehber ortaya çıkacak.

Dogecoin’e nazaran daha güçlü enstrümanlarla yatırımcıların karşısına çıkan SHIB, başarısını her dalda gösteriyor. İlk defa Google Play ve App Store’da boy gösteren Shiba Inu oyunu büyük bir ilgi gördü.

Gösterilen ilginin hemen arkasında Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama ve ekibi oyun ile ilgili yeni bir rehber hazırlığına başladı. Gelen bilgilere göre yükseltmenin bir parçası olarak oyunculara yol gösterici rehber yayınlanacak.

Shiba Inu oyunu üstün başarı gösterdi

Shiba Eternity, kimsenin beklemediği bir şekilde sürpriz yaptı. Kripto dünyasında adını duyuran proje kısa zamanda büyük ses getirdi. Shiba Inu oyunu için şimdi daha kolay ve oyuncuları rahatlatacak rehber yayınlanacak. Bu rehber sayesinde başarının anahtarı daha da açılabilir.

Rehberin içinde; tüm kartlar, ezoterik sıralar ve oyunun nasıl oynanacağı gibi pek çok ipucuna yer verilecek. Rehberin ne zaman yayınlanacağına dair bilgi verilmezken geliştirici Kusama, ekibin şu an proje üzerinde daha fazla çalıştığını belirtti.

Diğer yandan 6 Ekim Perşembe günü Shiba Inu oyunu dünya çağında yayınlanmıştı. Proje ekibi aylar önce oyunun duyurusunu yapsa da henüz yeni yayına alabildi. Oyun kısa sürede ilgi görürken App Store üzerinde “Kart Oyunları” kategorisinde birinci sırayı alabildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin