Shiba Inu oyunu kendini geliştirmeye devam ediyor: İşte yeni detaylar…

Shiba Inu oyunu, çıktığı ilk gün App Store’da büyük sükse yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin katili olarak lanse edilen Shiba Inu, piyasanın her alanında kendini gösteriyor. Sadece kripto para birimi olmayan Shiba, Metaverse ya da DeFi gibi birçok sektörde de kendini kanıtlamaya çalışıyor. Şimdi ise oyun sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Shiba Inu oyunu, ilk defa çıktığı günde büyük bir başarıya imza attı.

Meme coin’lerin çoğunluğu shit olarak nitelendirilir. Yüksek Hype ve tanıtımlarla yatırımcıların dikkati çekilir. Bu sayede belli bir değerlemeye ulaşır. Ancak Shiba Inu, Floki Inu gibi yatırım araçları yaptığı anlaşmalarla ve sağladığı imkanlarla farklılaşmaya çalışıyor.

Shiba Inu oyunu ile beraber piyasanın farklı yönünü de avantaja çevirmek için iyi bir yol izliyor gibi. Shiba Eternity, piyasaya çıktığı ilk gün son derece yüksek indirme rakamları gördü. Hatta Apple’ın App Store’unda 19. sıradaki en iyi 20 oyun arasına girdi. 

Shiba Inu oyun, mobil mağazalarda büyük sükse yarattı

Shiba Eternity, mekanik olarak dünyanın en çok satan Hearthstone oyununa benzer bir kart strateji oyunudur. Shiba Eternity’yi indirmek ve oynamak ücretsiz olsa da, paketler ve özel öğeler şeklinde ücretli içerik içerir. Telif hakkı verilerine göre, oyun 2020’den beri geliştiriliyor. Shiba Inu oyunu, projenin başlangıcından bu yana Shiba Inu geliştirme ekibinin planlarında varlığını ima ediyor.

Shiba Eternity, Shiba Inu ve PlaySide Studios tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü. Şu an oyunun App Store’da tam olarak ne kadar indirildiği bilinmiyor. Fakat Android tabanlı Google Play’e göre Shiba Eternity ilk gününde 10.000’den fazla indirildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin