Shiba Inu ölüm-kalım noktasında: Bu desteğin altına inerse hikayenin sonu olabilir!
Shiba Inu ölüm-kalım noktasında: Bu desteğin altına inerse hikayenin sonu olabilir!

Shiba Inu ölüm-kalım noktasında: Bu desteğin altına inerse hikayenin sonu olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şu anda birçok Ethereum balinasını kendine çeken Shiba INU, çok savunmasız bir görüntü çiziyor. Bu ilk kez olmuyor, memecoin mevcut durumla daha önce de karşılaşmıştı. Fakat bu kez SHIB fiyatı, eskisi gibi bir sonuca tanık olmayabilir.

Fiyatın şu anda 0,00001687 dolar civarındaki kritik desteğe doğru sert bir şekilde düşmesinden korkuluyor.

Şu anda, altcoin‘in fiyatı, Ocak ayının en düşük seviyelerinden döndüğünden beri izlediği yükseliş çizgisini kırdı. 0,0000200 $’a yakın kritik seviyeleri ziyaret etmek daha tehlikeli olabileceğinden, bu ralli için iyi bir işaret olmayabilir. Şu an itibarıyla SHIB fiyatı kritik seviyeleri test ederken, güçlü bir alıcı hareketine tanık olunmuyor. Ve bu nedenle, fiyat düşük desteği test edene kadar bir yükseliş ateşlenmeyebilir.

0,00002 dolarda alıcılardan yeterli destek gelmezse fiyatın 0.0001687 dolara düştüğüne tanık olabiliriz. Kısa vadede hafif bir yükseliş görülebilir ve bu nedenle bir ‘Doji mumunun’ oluşumu, ayıların gücünü sınırlayabilir. Ayrıca azalan üçgenin tepe noktası oldukça belirgin ve bu nedenle konsolidasyon devam edebilir.

Ancak oldukça sessiz kalan ShibArmy, piyasada büyük bir duyurunun yayılmasıyla yeniden aktif hale gelmiş görünüyor. Yaklaşan trend göz önüne alındığında, Shiba Inu (SHIB) fiyatı, anlık desteğin altına düşmeyebilir, ancak büyük bir yükselişten önce uzun bir süre konsolide olma ihtimali var.

İlk olarak 0,0000221 doların, ardından 00001687 doların altına inmesi halinde SHIB için çok daha kötü senaryolardan söz edebileceğiz.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin