featured

Shiba Inu benimsenmeleri artıyor: 2 dev küresel şirkette ödeme aracı olarak kullanılabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, Netflix ve Amazon şirketlerinde ödeme aracı olarak kullanılmaya başlanabilir. İşte ayrıntılar…

FCF Pay, Amazon ve Netflix devleri tarafından kabul edilen ön ödemeli banka kartlarına SHIB token’ının eklendiğini yakında duyuracağını belirtti.

Bunu yapabilmek için SHIB Army’nin belirli bir görevi yerine getirmesi gerekiyor.

Shiba Inu

SHIB Army, yeterli sesi çıkarıyor

Twitter sayfasında merkezi Kanada’da bulunan FCF Pay kripto ödeme ağ geçidi platformu, SHIBArmy yeterince ses çıkarırsa popüler meme token’ı olan Shiba Inu’yu ön ödemeli kartına eklemeye istekli olduğunu belirtti. Şimdiye kadar tweet, kartların yalnızca stablecoin’leri kabul ettiğini belirtti.

SHIB hayranlarına verilen görev, Shiba Inu hakkındaki FCF Pay tweet’inin 1,000 retweet’ini yapmaktı.

Son tweet’lerinden birinde önce %50, sonra %75’lik sonucun elde edildiğini belirttiler.

Yarım saatten kısa bir süre önce, gerekli 1,000 retweet’in yapıldığını söyleyen bir tweet yayınlandı. Bu yüzden yakında ön ödemeli kartlarına Shiba Inu eklendiğine dair bir duyuru yapılacak.

Bundan sonra SHIB ödemeleri, şirketin kartları aracılığıyla Amazon ve Netflix’te kullanılabilir hâle gelecek.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin