Shiba Inu Ocak ayından bu yana %90'dan fazla arttı! SHIB değerini tekrardan ikiye katlayabilir mi?
Shiba Inu Ocak ayından bu yana %90'dan fazla arttı! SHIB değerini tekrardan ikiye katlayabilir mi?

Shiba Inu Ocak ayından bu yana %90’dan fazla arttı! SHIB değerini tekrardan ikiye katlayabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı son birkaç gün içinde büyük ölçüde arttı. İkinci en büyük meme coin, son birkaç hafta içinde yükseliş trendini sürdürmeyi başardı. Kripto piyasasının geri kalanı yatay hareketini korudu.

Shiba Inu fiyatı son günlerde nasıl performans gösterdi?

SHIB geçen ay keskin bir şekilde yükseliş yaşadı ve 0,000008 dolardan mevcut fiyatı olan 0,0000152 dolara yükseldi. Bu, SHIB’nin Ocak 2023’ten bu yana yaklaşık %92 kazandığı anlamına geliyor.

Son birkaç saatteki son artış biraz sürpriz oldu, çünkü Bitcoin fiyatı ve diğer kripto para birimleri aynı zaman diliminde artış yaşamadı.

Shiba Inu neden yükseldi?

Son birkaç günde, piyasada daha çok yatay bir hareket gördük. Bu yüzden Shiba Inu kripto parasının çıkışı yatırımcıları şaşırttı. Ancak kazanımlar Shibarium adlı Katman 2 ölçekleme çözümünün yakında piyasaya sürülmesiyle ilgili olabilir. Beta ana ağının yakında başlaması bekleniyor.

Yaklaşan bu başlangıç, geçtiğimiz haftalarda Shiba Inu fiyatında daha güçlü bir artışa neden oldu. Yılbaşından bu yana fiyatlar %80’den fazla arttı. SHIB Coin böylece kripto para birimleri arasında 12. sıraya yükseldi ve çok yakında ilk 10 varlık arasında yer alabilir.

SHIB fiyatı yakında tekrar iki katına çıkabilir mi?

Ağ, Shibarium‘u başlatmanın yanı sıra, yeni bir ERC20 tokeni olan ShibariumAI adlı bir tokene de sahip. Bu token, son haftalarda yapay zekayı çevreleyen haberleri ima ediyor. Yani şu anda Shiba Inu’da fiyatı artıran bazı heyecan verici gelişmeler var.

Fiyattaki bu gelişme önümüzdeki haftalarda devam ederse, Shiba Inu fiyatı iki katına çıkabilir. Genel Pazar koşulları da meme coin’in performansını etkileyecektir. Piyasa Şubat ayında yükselişini sürdürürse, Shiba Inu kripto parası güçlü bir şekilde yükselmeye devam edebilir.

Şubat 2023 için Shiba Inu tahmini

Çoğu analist, 2023 Şubat ayının yeşil olacağını tahmin ediyor. Bu olursa, SHIB tokeni daha da yükselebilir. Bununla birlikte, Şubat ayında %100’lük bir getiri daha elde etmek zor görünüyor. İşte Şubat 2023 için Shiba Inu fiyat hedefleri:

0,000016 dolar

0,000018 dolar

0,000022 dolar

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin