Shiba Inu net akışı yüzde 207 yükseldi, ne anlama geliyor?
Shiba Inu net akışı yüzde 207 yükseldi, ne anlama geliyor?

Shiba Inu net akışı yüzde 207 yükseldi, ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinalar düşüşü satın alırken Shiba Inu’nun net akışı %207 arttı. WhaleStats’a göre, proje Shiberse adlı Shiba ile ilgili kendi Metaverse‘ini oluşturma planlarını yayınladıkça Shiba’nın  net varlık akışı %207’ye sıçradı.

Piyasa verileri

Fonların varlığın içine ve dışına hareketi genellikle hem token ağında hem de piyasada net akış metriği ile izlenir. CoinMarketCap’e göre, net akışa ek olarak Shiba Inu, şu anda 1,6 milyar dolar olan bir ticaret hacmi artışıyla da karşı karşıya kaldı.

WhaleStats Data

Net akışın artmasının ardından, tokenin balina katmanı adreslerindeki ortalama SHIB bakiyesinin işlem ve ticaret hacmi de %4,2’lik bir artışla karşılaştı. Büyük adreslerden gelen bir dizi satın alma sırasında Shiba Inu balinalarının baskınlığı %26’ya ulaştı.

Shiba Inu’ya benzer varlıkların piyasa geçmişine göre, uzun vadeli düşüş trendleri, ancak varlığın arzının çoğunluğu, zararına satmak yerine fonlarını elinde tutmayı tercih eden balinaların eline geçtiğinde sonuçlanma eğilimindedir.

Shiba Inu’nun satın alma gücünün aniden ortaya çıkmasıyla birlikte, bazı balinalar kesinlikle pozisyonlarını artırmayı planladıkları için fiyat düşerken piyasa ek satın alma olayları bekleyebilir.

Shiba Inu’nun pazar performansı

Hem balina hem de bireysel tüccarlar ve yatırımcılardan gelen satın alma faaliyeti, Shiba’nın 0.00002 $ bölgesinin üzerinde kalmasına yardımcı oldu, ancak aynı zamanda şaka temalı kripto para, kripto para piyasası satışından önce işlem gördüğü değerlere geri dönemedi.

Hem altcoin hem de Bitcoin piyasalarında başlayan düzeltme sırasında Shiba Inu, Aralık sonunda gözlemlenen fiyatın yaklaşık %46’sını kaybetti. Varlık ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0008$’dan bu yana %70’ten fazla değer kaybetti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin