featured

ETH balinalarının gözdesi olan Shiba Inu, metaverse ekibine önemli bir ismi dahil etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki son çöküşten meme coin’ler de olumsuz yönde etkilenmişti. Shiba Inu, balinaların en çok tercih ettiği token oldu. En büyük ETH balinaları bu düşüşten yararlandı.

ETH balinaları SHIB biriktiriyor

Geçtiğimiz yıl ün kazanan köpek temalı meme coin’leri bu yıl fazla büyüme göstermedi. 2021’in Bitcoin (BTC) üzerinden en çok aranan kripto parası olan SHIB token’ı ağır bir şekilde düşüş yaşadı.  Shiba Inu fiyatları son 60 gün içinde %52’nin üzerinde bir değer kaybı yaşadı. Bu arada, piyasa hâlâ ağır volatil koşullar altında işlem gördüğü için ETH balinaları birikimlerine devam etti.

Shiba Inu

WhaleStats’a göre, Shiba Inu ilk 500 ETH balinasının en çok tercih ettiği token haline geldi. SHIB, en üst noktaya ulaşmak için FTX token’ını (FTT) geçmeyi başardı. FTT token’ı oldukça uzun bir süre balinalar tarafından en fazla elde tutulan token olarak kaldı. Ancak, en büyük 100 Ethereum balinası tarafından elde tutulan SHIB miktarı, büyük ölçüde arttı.

Daha önce, Whalestats, en iyi 100 ETH cüzdanının yaklaşık 573 milyon dolar değerinde Shiba Inu token’ı tuttuğunu bildirmişti. Veriler, SHIB holdinginin değerinin yaklaşık 259 milyon dolar arttığını gösteriyor. Şu an itibariyle ilk 100 cüzdan, ellerinde 833 milyon doların üzerinde SHIB token’ı tutuyor.

Marcie Jastrow Shiba Inu ekibine katıldı

SHIB token fiyatı son 24 saatte %6 oranında düştü. Bu yazının yazıldığı sırada, 0,000012 dolar civarında işlem görüyor. Shiba Inu’nun fiyat düşüşü, balinaların toplu birikim hareketini haklı çıkarıyor. Bu arada, toplam pazar değeri 6,4 milyar doları aşarak ikinci en büyük meme coin oldu.

Yakın zamanda duyurulan Metaverse’i geliştirmek için SHIB ekibi, Marcie Jastrow’u kadrolarına eklediklerini duyurdu. Jastrow’un eğlence sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip olduğunu vurguladılar. Technicolor ve belirli markaları için Immersive ekibine liderlik etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin