Shiba Inu, Ethereum'a rakip oluyor
Shiba Inu, Ethereum'a rakip oluyor

Flaş: Shiba Inu’dan tarihi adım! “Memecoin” kategorisinden çıkıyor, Ethereum’a rakip oluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en popüler “memecoin”leri arasında bulunan Shiba Inu, elle tutulur bazı somut adımlar atmaya başladı. Kullanım durumunu iyileştirmek için pek çok yenilik getiren proje Ethereum’a rakip olmak için bir katman 2 çözümü üzerinde çalışıyor. Bu çözüme Shibarium ismi veriliyor.

“Shibarium”

Shiba Inu’nun heyecanlı topluluğu, projenin Shibarium’u piyasaya süreceği haberinin ardından adeta çıldırdı.

Katman 2 çözümü olarak Shibarium fikri ilk olarak Shiba Inu’nun kurucusu Ryoshi tarafından Medium aracılığıyla açıklanmıştı. Gönderide, Shibarium’un arkasındaki fikrin, ağın kullanıcılar tarafından ödenecek pahalı işlem ücretlerini aşması olduğunu belirtti. Diğer avantajlar arasında daha hızlı işlemler, tam yönetişim ve ağ için çevre dostu bir Blockchain bulunuyor.

Ryoshi Mayıs ayında şöyle yazmıştı:

“Bunu kim inşa edecek? Pekala, Shiba ekosistemi için bunu inşa etmeye ve tamamen merkezsizleştirmeye gönüllü olan çok yetkin bir Blockchain ekibiyle konuştum. Asla tek bir başarısızlık kaynağı veya herhangi bir yönetici olamaz. Merkezsizlik şart.”

SHI, BONE ve LEASH

Mevcut kaynaklardan derlenen Shibarium, Ethereum’da da çalışacak olan SHI adlı stabilcoin’e sahip olacak. Ryoshi’ye göre SHI, pleblerin işlemler için veya bir değer deposu olarak kullanabileceği küresel istikrarlı para birimi olacak.

Stabilcoin SHI dışında BONE, Shibarium’daki birincil token olacak. Ryoshi, SHIBA ve LEASH sahiplerinin, varlıkları ShibaSwap aracılığıyla BONE sağlayabileceklerinden endişe edecek bir şeyleri olmadığını belirtiyor.

Zaman belirtilmemesi eksi puan mı?

Shibarium’un lansmanı için kesin zaman planlaması, projeyle ilgili bilgi eksikliğinden dolayı bilinmiyor. Discord oturumunda, baş geliştirici Eric M, projenin “yakında” başlayacağını belirtti.

Katılımcılar tarafından ipuçları için baskı yapıldığında Eric M şöyle yanıtladı:

“Projeye güvenenler başarılı oldular. Bir projeye güvendiğinizde bir zaman çizelgesine gerek yoktur. Shib şimdiye kadar böyle çalıştı ve böyle olmaya devam edecek.”

Lansmanın kesin zaman çerçevesi hakkındaki belirsizlik, “memecoin” etiketinden gerçek kullanım durumları olan bir projeye geçmeye çalışılırken topluluk için bazı zorluklar doğurabilir. Zaman çizelgeleri ve planlar, kripto piyasasındaki projeler arasında ayrılmaz bir bütündür ve Shiba Inu, lansman için bir zaman çerçevesi ortaya çıkararak kesinlikle avantaj kazanabilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin