Shiba Inu, Shibarium lansmanından önce düşüyor!
Shiba Inu, Shibarium lansmanından önce düşüyor!

Shiba Inu, Shibarium lansmanından önce düşüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel dijital varlık piyasası, yatırımcılar arasında artan korku nedeniyle geçen hafta bir düşüş yaşadı. Son düşüş en çok meme tokenlerini etkiledi. Dogecoin, Shiba Inu ve Bone ShibaSwap gibi en büyük meme coinler kayıplarla işlem görüyor. Shibarium’un lansmanı etrafında oluşan beklentiye rağmen, SHIB Ekosistem tokenleri kayıp yaşadı.

Shiba Inu fiyatı neden düşüyor?

Shiba Inu Coin, balinalar tarafından aktif olarak kontrol edilen kripto para piyasasındaki en büyük ikinci meme coindir. Sürekli olarak “dogecoin katili” olarak anılmasına rağmen Shiba Inu’nun fiyatı düşüyor. Shibarium’un resmi lansman tarihi belirsizliğini koruduğu için meme coin son yedi gün içinde %11’in üzerinde düştü.

Fiyat düşüşünün ana nedenlerinden biri, Shibarium’u çevreleyen beklentinin azalmış olması olabilir. Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama durumu hafife alırken SHIB topluluğu her gün sabırsızlanıyor. Shythoshi Kusama, Shibarium’un çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir kesin bilgiyi garanti edemeyeceğini söyledi.

SHIB kârlılığı düşüyor

Shiba Inu’nun kârlılığı, fiyatındaki düşüş nedeniyle değişiyor. CoinMarketCap’ten alınan veriler, yazının yazıldığı sırada SHIB’nin bir günlük işlem hacminin 261.960.955 dolar olduğunu gösteriyor. Shiba Inu token, son 24 saatte %3’ün üzerinde düşüş yaşadı.

Aynı zamanda, BONE %8,12 düşüşle 1,34 dolardan işlem görüyor. Fiyat düşüşünün nedeni, Layer 2 Shibarium beta’nın yaklaşan lansmanıyla bağlantılı olabilir. Bildiğiniz gibi BONE, protokol dahilinde gas işlemleri ve ödül doğrulayıcıları için ödeme yapmak üzere seçilen yerel token olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin